Sa va spun cu ce ciuperci am facut ciulamaua?Cu ciupercile culese u minusitile mele din padurea de linga casa!
Sint ciupercile galbiori,sau piciorusul caprioarei,sint foarte gustoase si le-am pregatit asa;
Intr-o tigaie punem uleiul la incins in care adaugam ceapa taiata marunt,cind s-a inmuiat adaugam ciupercile spalate si taiate
fideluta.Amestecam si lasam la foc mic ,sa fiarba pina cind scade apa ce a lasat-o ciupercile ,apoi adaugam sare dupa gust, piper, smintina si usturoiul ,amestecam si adaugam amidonul dizolvat cu o lingura de apa.Lasam sa dea citeva clocote ,sa se ingroase sosul si
ciulamaua este gata.
Servim cu patrunjel tocat marunt, deasupra!Sint delicioase ,va asigur!
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
21
APR
2018 |
![]() |