ancutaCH

1

Bucataras
incepator

Haiyang/China

Bucataras din 12.04.2012

RETETE17
PRIETENI9
Retete / Dulciuri

Covoras pufos cu cirese

In Prajituri la 1 Aug 2012

Se separa ouale.  Ciresele se spala, se scot samburii si se stropesc cu zeama de lamaie si se lasa in sita sa se scurga. Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul in ploaie batand in continuare pana se incorporeaza zaharul. Galbenusurile se freaca cu un praf de sare. Se...

Mini-tort la tava

In Torturi la 31 Iul 2012

Se pregateste chec-ul : Albusurile se bat spuma tare in care se incorporeaza treptat zaharul, galbenusurile, uleiul, faina si praful de copt. Se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Se da la cuptor preincalzit, cam 150 C, pt 30-35 minute. Se lasa la racit, dupa care se taie felii...

Tort festiv-Mickey Mouse

In Torturi la 23 Iul 2012

Se bat 8 galbenusuri cu 8 linguri de zahar, vanilie, rom, coaja de lamaie. Cele 8 albusuri se bat spuma cu 4 linguri de zahar si o esenta de rom. Se toarna galbenusurile peste albusurile bezea. Se incorpozeaza si faina, turnata in ploaie impreuna cu lingurita de praf de copt...

Tort de mere si crema de zahar ars

In Torturi la 4 Iun 2012

PASUL 1- se pregatesc si se coc merele Se caramelizeaza 7 linguri de zahar in tava in care se coace tortul, intinzându-se caramelul si pe peretii tavei. Se curata merele de coaja si seminte  si se taie in jumatate. Se aseaza merele, in tava cu caramel, cu...

Prajitura Usoara

In Prajituri la 4 Iun 2012

Pregatire Blat : Se bat ouale impreuna cu zaharul pana la omogenizare. Se adauga treptat laptele, uleiul. Se adaga faina incorporând-o treptat, in ploaie, cu telul. Se adauga amoniu stins cu zaema de la jumatate de lamaie. Se toarna compozitia in tava de aragaz unsa bine cu...

Tort Sarlota

In Torturi la 8 Mai 2012

Pregatire Blat : Se zdrobesc biscuitii foarte marunt. Intr-o tigaie se topeste untul in care se adauga zaharul pudra, esenta si biscuitii sfaramati. Se toarna compozitia in tava de tort -imbracata in folii de aluminiu, si cu lingura se piseaza bine compozitia de biscuiti pana capata un aspect...

Pasca cu ciocolata

In Prajituri la 20 Apr 2012

Din mana de aluat de cozonac se framanta cu faina si se intinde o foaie foarte subtire care se aseaza in tava. Se intinde astfel incat sa ajunga si pe peretii tavei. Se bat ouale cu zaharul la foc mic. Cand s-a topit zaharul se adauga ciocolata topita, cacaua, 2 linguri de faina si laptele...

Un alt fel de Pasca

In Prajituri la 20 Apr 2012

Compozitia 1 ”aluat ”: Se freaca untul cu zaharul tos si zaharul vanilat. Se adauga galbenusurile cand s-a topit zaharul. Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt. Laptele se adauga treptat alternand cu faina cernuta. Se adauga si cacaua si mirodeniile. La final se adauga...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 07.08.2012

Tocanita de pipote

publicat la 01.08.2012

Covoras pufos cu cirese

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]