Covoras pufos cu cirese

de ancutaCH in Prajituri, 1 Aug 2012 | 1365 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 5 linguri de faina
  • un praf de sare
  • 1-2 linguri unt topit
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 600g cirese
  • zeama de lamaie
  • zahar pudra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covoras pufos cu cirese:

Se separa ouale.


Ciresele se spala, se scot samburii si se stropesc cu zeama de lamaie si se lasa in sita sa se scurga.


Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga zaharul in ploaie batand in continuare pana se incorporeaza zaharul.


Galbenusurile se freaca cu un praf de sare. Se adauga untul topit.


Se incorporeaza si albusurile batute in compozitia de galbenusuri, iar apoi amestecand usor se incorporeaza si faina cernuta si praful de copt (amestecat cu faina).


Se toarna compozitia in tava tapetata cu unt si presarata cu faina.


Se presara ciresele pe deasupra si se da tava la cuptor la foc potrivit cam pt 40-45min.


Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit la temperatura camerei, se pudreaza cu zahar pudra si cu zaharul vanilat.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu ceai, lapte sau cafea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Covoras pufos cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

iri_iri 1

01.08.2012, 21:46

asa covoras as manca in fiecre zi

ancutaCH 1

02.08.2012, 03:06

va multumesc la tuturor!

gaby_gabytza 1

05.08.2012, 14:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "DEA"