Pasca cu ciocolata

de ancutaCH in Prajituri, 20 Apr 2012 | 7885 vizualizari

 

Este reteta mea preferata care o fac de Paste si care prima data am mancat-o la prietena mea Mihaela...asa ca de fapt e reteta ei...Este o reteta simpla si cu nu foarte multe ingrediente, dar foarte delicioasa. Lui Robert ii place la nebunie!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • o mana de aluat de cozonac.
  • Pentru umplutura:
  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • 2 linguri de cacao
  • 4 linguri de faina
  • 1 pahar de lapte
  • esente
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasca cu ciocolata:

Din mana de aluat de cozonac se framanta cu faina si se intinde o foaie foarte subtire care se aseaza in tava. Se intinde astfel incat sa ajunga si pe peretii tavei.


Se bat ouale cu zaharul la foc mic. Cand s-a topit zaharul se adauga ciocolata topita, cacaua, 2 linguri de faina si laptele caldut putin cate putin si se amesteca pana se ingroasa compozitia. Se lasa putin sa se raceasca si cand inca mai e putin calduta se adauga in compozitie untul, celelalte 2 linguri de faina, esente si un praf de sare. Se toarna compozitia peste aluatul din tava.


Se poate unge compozitia cu ou batut cu 1 lingura de miere.


Se coace 50 min la 150 C.


Se lasa la racit apoi se scoate din tava.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

iri_iri 1

21.04.2012, 14:19

adry88 1

21.04.2012, 16:19

ce frumos arata si buna!

ancutaCH 1

22.04.2012, 04:01

Multumesc de aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Cozonac pufos cu cacao, nuca, stafide si rahat