Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Este reteta mea preferata care o fac de Paste si care prima data am mancat-o la prietena mea Mihaela...asa ca de fapt e reteta ei...Este o reteta simpla si cu nu foarte multe ingrediente, dar foarte delicioasa. Lui Robert ii place la nebunie!
Din mana de aluat de cozonac se framanta cu faina si se intinde o foaie foarte subtire care se aseaza in tava. Se intinde astfel incat sa ajunga si pe peretii tavei.
Se bat ouale cu zaharul la foc mic. Cand s-a topit zaharul se adauga ciocolata topita, cacaua, 2 linguri de faina si laptele caldut putin cate putin si se amesteca pana se ingroasa compozitia. Se lasa putin sa se raceasca si cand inca mai e putin calduta se adauga in compozitie untul, celelalte 2 linguri de faina, esente si un praf de sare. Se toarna compozitia peste aluatul din tava.
Se poate unge compozitia cu ou batut cu 1 lingura de miere.
Se coace 50 min la 150 C.
Se lasa la racit apoi se scoate din tava.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult