Cappuccino Chocolate Cake

de mimmi in Prajituri, 29 Ian 2013 | 1327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 50 ml lapte
  • 175 g faina
  • 50 g cacao
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 6 linguri cafea(lichida)
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • Crema:
  • 100 g ciocolata alba
  • 200 ml frisca lichida
  • 1 lingura cafea
  • 1 lingura esenta vanilie
  • 1/2 lingurita zahar vanilinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cappuccino Chocolate Cake:

Untul moale se mixeaza cu zaharul pana devine ca o spuma. Adaugam ouale pe rand si mixam dupa fiecare, pana se incorporeaza. Amestecam faina cu cacaoa, praful de copt, sarea si scortisoara. Turnam 1/2 din cantitatea de faina peste compozitia de unt si mixam pana se incorporeaza complet. Adaugam laptele si cafeaua, mixam putin dupa care adaugam restul de faina si mai mixam pana la omogenizare. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu unt si faina si dam tava la cuptor pentru cca 30 de minute. Scoatem blatul si il lasam sa se raceasca.


Crema am facut-o exact ca si Paula. Topim ciocolata cu 100 ml frisca la bain-marie. Cand ciocolata s-a topit punem deoparte vasul si adaugam este de vanilie. Lasam la racit iar cand a ajuns la temperatura camerei o punem pentru 30 de minute la congelator. Daca puteti, lasati crema peste noapte si asamblati tortul ziua urmatoare. Restul de frisca il mixam cu 1/2 lingurita zahar vanilinat. Scoatem crema din congelator, o mixam bine dupa care o amestecam cu frisca si cafeaua. Blatul il taiem in cercuri, il ungem cu crema din plin si il ornam dupa bunul plac.


Pofta Buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cappuccino Chocolate Cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

29.01.2013, 21:51

M-ai cucerit cu asta

Mihaela11_jo 1

30.01.2013, 09:55

La Multi Ani! de la Amman si multe aniversari fericite alaturi de cei dragi tie

mimmi 1

30.01.2013, 14:40

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de ciocolata si frisca