georgiaskitchen

1

Bucataras
incepator

Focsani

Bucataras din 20.01.2014

RETETE29
PRIETENI84
Retete / Dulciuri

Ruladă umplută cu budincă de vanilie

In Prajituri la 12 Mai 2014

Am separat ouăle, gălbenușurile le-am amestecat cu îndulcitorul, esența apoi am adăugat iaurtul, sucul și la final tărâțele împreună cu praful de copt. În alt vas am bătut albușurile spumă cu praful de sare și cu o lingură le-am încorporat ușor peste...

Clătite de post

In Dulciuri la 7 Mai 2014

Pentru început am pus cana cu apa minerală într-un castron, apoi zahărul, sarea, uleiul și am amestecat până ce zahărul s-a topit. Pe urmă am pus făină până am obținut consistența pe ca mi-am dorit-o și la final esența de vanilie. Aluatul astfel obținut,...

Prăjitură cu cremă de biscuiți și rom

In Prajituri la 6 Mai 2014

Pentru început am făcut blatul, astfel: am separat ouăle, albușurile le-am bătut cu sarea până s-au întărit, apoi am adăugat zahărul și am continuat să le bat până ce acestea s-au transformat într-o bezea. După, am adăugat pe rând...

Plăcintă cu brânză și iaurt

In Dulciuri la 25 Apr 2014

Puneți ouăle într-un castron cu praful de sare și mixați până își dublează volumul, apoi adăgați zahărul. Când acesta s-a topit, puneți restul ingredientelor: brânza, iaurtul, coaja de portocală și esențele, mai mixați până acestea se...

Tiramisu reţetă originală

In Prajituri la 22 Apr 2014

Tiramisu reţetă originală Pentru început pregătiți cafeaua (cam 200ml) pentru pișcoturi, pe care o îndulciți și o aromatizați cu esență de rom și o lăsați deoparte la răcit. Frecați gălbenușurile cu zahărul pe bain-marie aproximativ 5 minute, până ce...

Pască cu brânză fără aluat

In Dulciuri la 18 Apr 2014

Pentru început puneți într-un castron cu apă caldă, esența de rom și stafidele pe care le lăsați la înmuiat pentru câteva minute. Separați albușurile de gălbenușuri. Albușurile le mixați cu zahărul până ce acesta se topește, apoi adăugați...

"Tăvălită" prin cocos

In Prajituri la 2 Apr 2014

Separăm albușurile de gălbenușuri, le batem cu zahărul până se transformă într-o bezea. Adăugăm gălbenușurile și uleiul și mixăm până se încorporează. Lăsăm deoparte mixerul și cu o lingură adăugăm făina amestecatà cu praful de copt peste...

Tort cu cremă de brânză și portocale

In Torturi la 10 Mar 2014

Începeți prin a pregăti blatul astfel: separați ouăle, bateți albușurile separat cu zahărul, apoi adăugați gălbenușurile pe rând mixând bine după fiecare. Făina și cacao le cerneți împreună și le puneți peste ouă amestecând cu o lingură de jos...

Mucenici de post

In Dulciuri la 9 Mar 2014

Puneți într-un bol un pumn cu făină și peste, adăgați drojdia pe care o amestecați înainte cu zahărul și 3-4 linguri de apă. Lăsați la crescut  pentru aproximativ 15 minute la loc cald ferit de curenți.  Restul de făină îl puneți într-un...

Cheesecake cu topping de fructe de pădure

In Prajituri la 7 Mar 2014

Mai întâi de toate sfărâmați biscuiții într-un robot de bucătărie, apoi adăugați untul topit și compoziția rezultată o puneți într-o formă de tort cu diametrul de 24 cm. Nivelați cu fundul unui pahar sau un zdrobitor de cartofi până obțineți un...

Terina de citrice decorată cu portocale și afine în miere

In Dulciuri la 13 Feb 2014

Mai întâi, dați pe rãzătoare portocala și lămâia verde, le stoarceți și sucul rezultat împreună cu coaja le puneți într-un castron peste care adăugați gelatina.  Într-o oală puneți smântâna ( a mea a avut 15% grăsime),...

Tort diplomat cu iaurt

In Torturi la 30 Ian 2014

Mai întâi de toate pregătiți blatul. Separați albușurile de gălbenușuri, albușurile le mixați cu un praf de sare, apoi continuați adăugând treptat zahărul până ce acesta se topește complet și albușurile se întăresc și devin lucioase. Peste...

Amandină

In Prajituri la 28 Ian 2014

Începem prin a da drumul la cuptor la 180° (foc moderat). Separăm albușurile 2de gălbenușuri.  Gălbenușurile le frecăm cu uleiul până devin ca o maioneză. Albușurile le batem cu praful de sare, iar când devin ca o spumă adăugăm zahărul și le mai batem...

Briose Dukan

In Dulciuri la 25 Ian 2014

Puneți într-un castron toate ingredientele uscate și le amestecați. În alt castron bateți bine oul cu sarea,  puneți ingredientele uscate și cele două linguri cu apă și omogenizați bine.  Încălziți cuptorul, puneți aluatul în forme de brioșe ( eu...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    

Postari recente

publicat la 15.05.2014

Chec aperitiv Dukan

publicat la 07.05.2014

Clătite de post

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Buna, scriu un eseu despre cei mai frumosi oameni in viata. Pot sa-ti iau un interviu?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]