loredanaaa

1

Bucataras
incepator

brasov

Bucataras din 23.01.2013

RETETE67
PRIETENI109
Retete / Dulciuri

Cornuri cu gem

In Prajituri la 23 Feb 2013

Intr-o cratita topiti untul sau margarina la foc mic.Dupa ce untul s-a topit,il luati de pe foc, adaugati zaharul si amestecati bine. In alta cratita  se bat ouale, drojdia si sarea.Se amesteca bine drojdia cu ouale, sa nu fie cocoloase cu un tel sau lingura de lemn.Apoi se adauga untul...

Prajitura noapte venetiana

In Prajituri la 17 Feb 2013

Prima data se face blatul alb: Se bat spuma 6 albusuri bine,apoi se adauga pe rand cate o lingura de zahar( 8 linguri zahar) Adaugati nuca de cocos si 5 linguri de faina, amestecati usor. Aluatul se toarna  intr-o tava de cuptor,  cu hartie de copt(eu am folosit una...

Crostata cu nutela

In Prajituri la 12 Feb 2013

Faina se amesteca cu zaharul,un varf de sare,  coaja de lămâie Se adauga untul (lasat cu jumatate de ora inainte la temperatura camerei,taiat bucati)ouale si praful de copt.  Frământaţi totul pana devine o pasta . Se intinde in forma de salam,...

Tort din blat de pandispan de ciocolata

In Torturi la 7 Feb 2013

Blat de pandispan de ciocolata Zaharul se imparte in 2 boluri mici a cate 150g in fiecare. Faina se amesteca cu praful de copt. Apa clocotita se adauga la cacao si cu un tel sau lingura se amesteca bine sa nu mai fie cocoloase. Se separa albusurile de galbenusuri - in 2 boluri mai mari....

Tort cu frisca

In Torturi la 5 Feb 2013

Pregatiti crema exact dupa instructiunile de pe ambalaj Puneti prima foaie pe un platou intins si insiropati-o  Adaugati crema,dar un sfert lasati pentru a doua foaie Se iau cam 250 grame de frisca si se amesteca cu crema ramasa  Adaugati a doua foaie. Insiropati-o si pe...

Tort de biscuiti

In Torturi la 3 Feb 2013

Pregateste crema de unt. Freaca un pachet de unt, aflat la temperatura camerei, cu zaharul pudra si doua galbenusuri, apoi adauga cacao. Trebuie sa obtii o pasta fina. Se pune zahărul într-o crăticioară pe foc şi se amestecă continuu până acesta devine lichid. Trebuie avut...

Prajitura cu mere

In Prajituri la 2 Feb 2013

 Cu faina, margarina,smantana , oul si otetul se face un aluat, se framanta putin ,cat sa devina omogen, se da la rece pentru 1 ora. Se imparte in doua si intindeti doua foi (groase circa 0,5 cm) de marimea unei tavi cu dimensiuni nu mai mari de 30/24 cm. Puneti prima foaie in tava iar...

Afisate 31 - 37 din 37 retete    

Postari recente

publicat la 14.04.2019

Sufleu de mazare

publicat la 07.12.2018

Desert prajitura cu mere

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 30

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]