nico15

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 15.04.2010

RETETE432
PRIETENI109
Retete / Paste

Lasagna

In Lasagna la 22 Mai 2017

Incalzeste uleiul intr-o cratita mare si prajim baconul taiat cubulete, pana devine auriu. Spalam legumele si le taiem in cubulete, adaugam ceapa si usturoiul peste si lasam pana se inmoaie, dupa care adaugam morcovul, ardeiul (cubulete) si fr de dafin. Le lasam se intrepatrunda bine, dupa...

Salata de caracoles cu ton

In Paste la 22 Mai 2017

Se pune apa la foc si se adauga sare, se lasa sa fiarba apa si se adauga pastele. Acestea vor creste cel putin de doua ori in volum. Fierbem pastele in conformitate cu indicatiile de pe pachet. Dupa ce sunt fierte, se trec printr-un jet de apa rece si se scurg bine. Tocam ceapa si ardeiul...

Spaghetti al nero di sepia, reker si bacon

In Spaghete la 10 Feb 2013

Intr-o oala punem la fiert alb cu sare si adaugam si putin ulei sa nu se lipesca pastele. Cand apa fierbe se adauga pastele care se vor fierbe intre 8-11 minute, se vor scurge de apa si se vor adauga intr-un vas de jena, le condimentam si adaugam peste ele ulei de masline. Intr-o tigaie punem...

Lasagna cu dovlecei

In Lasagna la 23 Oct 2012

Se spala si curata legumele, ceapa o taiem brunnoise, radacinoasele le putem taia foarte marunt la fel ca ceapa, dar pentru a economisii timpul si a fi uniform putem rade pe razatoarea mica. Deci punem ulei si unt intr-o cratita mai mare, dupa care adaugam ceapa, dupa ce aceasta prinde un pic de...

Spaghetti Bolognese

In Spaghete la 2 Iul 2012

Taiem  legumele brunoise, dupa aceea punem o tigaie pe foc si sotam legumele in ulei, dupa care vom adauga si usturoiul taiat foarte fin. Dupa ce avem legumele gata sotate  peste acestea vom adauga carnea si o vom sfarama  sa nu ramana aglomerari(cocoloase) lasam sa se patrunda...

Raviolli de spanac pe pat de praz

In Paste la 10 Mar 2012

Se spala si se curata prazul, se tai bucati de 2-3 centimetri lungime si se taie longitudinal, dupa care se va pune la sotat in ulei de masline dupa ce si-a schimbat culoarea se adauga stoc de pui si o crenguta de cimbru si se lasa pana scade si se reduce lichidul iar prazul este moale si gustos....

Tagliatelle cu dovlecel, bacon si sofran

In Paste la 4 Mar 2012

Pregatim aluatul de tagliatelle amestecam ouale cu faina si sarea, incepem framantarea, daca observam ca este tare, punem putina apa la incalzit, sa fie calduta si adaugam putin, numai daca este necesar, eu nu am adaugat niciodata dar daca este prea tare se poate adauga putina apa calduta....

Pui cremos cu bacon si paste

In Fusilli la 4 Oct 2011

Tocam legumele foarte fin, punem pastele la fiert, in apa cu sare iar cand aceasta fierbe se adauga pastele care vor fierbe in conformitate cu indicatiile de pe pachet. Deci ceapa, usturoiul, telina si ceapa verde se taie marunt. Cubulete de marime potrivita taiem pieptul de pui iar baconul se va...

Paste frantuzesti cu somon fume

In Paste la 17 Aug 2011

Preparare Paste frantuzesti cu somon fume Intr-o oala se pune la fiert apa, se adauga un pic de sare si o lingura de ulei cand apa fierbe se adauga pastele care se vor fierbe in conformitate cu instructiunile de pe pachet, dupa care acestea se trec printr-un jet de apa de la apa calda la...

Paste Tricolore

In Paste la 19 Dec 2010

 Se pune apa cu sare la fiert ,cand da in clocot se adauga pastele si se picura un pic de ulei de masline sa nu se lipeasca intre ele, acestea se vor fierbe in conformitate cu indicatiile de pe pachet, dupa care se scurg si se clatesc. Separat se pregateste sosul pentru paste dupa cum...

Salata de Paste

In Paste la 5 Dec 2010

Se pun la fiert pastele, separat se mai fierb si baby morcovii aproximativ 15-20 de minute sa verifica sa fie fierti. Se taie sunca feliute(cubulete) ceapa julien, se adauga salata taiata si ardeii care se taie cubulete. Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg si se racesc, se pun...

Spirale tricolore cu sunca

In Paste la 5 Dec 2010

Se pune apa la fiert cu sare, cand da in clocot se adauga pastele urmandu-se indicatiile de pe pachet,  se taie sunca fasii subtiri, se toaca ceapa mic si se zdrobesc cateii de usturoi, se rade branza pe razatoarea mica. Toate acestea se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Se...

Spaghette Carbonara

In Spaghete la 5 Dec 2010

 Se pune apa la fiert cu un praf de sare, dupa ce fierbe apa se adauga pastele la fiert in conformitate cu indicatiile de pe pachet, acestea nu se fierb tare se lasa al'dente.  Separat se taie baconul suvite de aproximativ 1 cm si se pun la sotat in unt, se lasa cat sa prinda...

Spaghetti bolognesse

In Spaghete la 29 Noi 2010

Legumele se spala se curata dupa care se spala din nou, legumele se toaca marunt si se pun intr-o cratita ion care in prealabil a fost pus uleiul, toate ingredientele se adauga odata, atat legumele, ceapa cat si vinul si sucul de rosii. Se lasa sa fiarba bine 2 ½ - 3 ore, cand acesta va...

Tagliatelle cu piept de pui

In Paste la 26 Noi 2010

Tagliatellele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet cand sunt fierte se scot se arunca apa in care au fiert si se pune apa rece peste ele. In wok sau tigaie se pune untul in care se calesc cele 2 felii de bacon taiate subtiri si rosiile taiate marunt. Pieptul de pui se...

Tagliatelle cu piept de pui

In Paste la 14 Noi 2010

Tagliatellele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet cand sunt fierte se scot se arunca apa in care au fiert si se pune apa rece peste ele. In wok sau tigaie se pune untul in care se caleste cele 2 felii de bacon taiate subtiri si rosiile taiate marunt. Pieptul de pui se...

Afisate 1 - 16 din 16 retete    

Postari recente

publicat la 23.11.2017

Enchilada cu carne de pui

publicat la 07.08.2017

Tacos de peste

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

”Cand o sa mai slabesti si tu?”

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]