Tagliatelle cu piept de pui

de nico15 in Paste, 14 Noi 2010 | 4184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet tagliatelle
  • 2 bucati piept de pui
  • 3 -4 rosii cherry
  • 1 frunza de menta
  • 2 felii de bacon
  • 50-100 gr de untulei, sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu piept de pui:

Tagliatellele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet cand sunt fierte se scot se arunca apa in care au fiert si se pune apa rece peste ele.
In wok sau tigaie se pune untul in care se caleste cele 2 felii de bacon taiate subtiri si rosiile taiate marunt. Pieptul de pui se pune la gratar si se lasa 20-25 de minute se ia de pe grill cand sunt facute. Pastele se scurg de apa si se adauga in wok. Pieptul de pui se ia de pe grill si se taie feliute subtiri, adaugandu-se si el in wok langa paste se mai lasa 5-7 minute si se verifica daca sunt gata. Se orneaza cu o frunzulita de menta.
Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sote de ciuperci si piept de pui