Paste la cuptor

de angyb in Paste, 29 Mar 2012 | 14617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de paste (eu am pus trei tipuri ca aveam mai multe pungi incepute si aveu acelasi timp de fierbere)
  • 300g carne macinata
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1 pahar de vin
  • 300 ml pasta de rosii
  • 1 pahar de apa
  • sare si piper
  • busuioc
  • parmezan
  • mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Pentru inceput pregatim sosul. Puneti la fript ceapa si gogosarul taiate marunt, apoi adaugati carnea tocata. Cand carnea si-a schimbat culoarea adaugati paharul de vin si lasati la foc mic pana cand acesta se evapora, dupa care adaugati pasta de rosii si paharul de apa si lasati la foc mic aproximativ o ora. Condimentati dupa gust cu sare piper si busuioc.


Cand sosul este aproape gata puneti la fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet . Adaugati-le la sosul obtinut.


Intr-o tava de cuptor unsa cu ulei puneti jumatate din cantitatea de paste peste care presarati cam un pumn de parmezan ras, apoi restul de paste. Presarati din nou parmezan si mozzarella taiata cubulete (Nu am scris cantitatile de parmezan si mozzarella pentru ca nu am cantarit )

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

mirela0911 1

29.03.2012, 21:16

Ne plac foarte mult!

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 21:08

bune,bune

babi5 1

15.10.2013, 09:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Penne la cuptor cu pui și mozzarela