Paste la cuptor

de angyb in Paste, 29 Mar 2012 | 18061 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de paste (eu am pus trei tipuri ca aveam mai multe pungi incepute si aveu acelasi timp de fierbere)
  • 300g carne macinata
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 gogosar rosu
  • 1 pahar de vin
  • 300 ml pasta de rosii
  • 1 pahar de apa
  • sare si piper
  • busuioc
  • parmezan
  • mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste la cuptor:

Pentru inceput pregatim sosul. Puneti la fript ceapa si gogosarul taiate marunt, apoi adaugati carnea tocata. Cand carnea si-a schimbat culoarea adaugati paharul de vin si lasati la foc mic pana cand acesta se evapora, dupa care adaugati pasta de rosii si paharul de apa si lasati la foc mic aproximativ o ora. Condimentati dupa gust cu sare piper si busuioc.

Cand sosul este aproape gata puneti la fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet . Adaugati-le la sosul obtinut.

Intr-o tava de cuptor unsa cu ulei puneti jumatate din cantitatea de paste peste care presarati cam un pumn de parmezan ras, apoi restul de paste. Presarati din nou parmezan si mozzarella taiata cubulete (Nu am scris cantitatile de parmezan si mozzarella pentru ca nu am cantarit )

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste la cuptor