Salata de Paste

de nico15 in Paste, 5 Dec 2010 | 2379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de paste
  • 1 cutie de porumb
  • 150 g de sunca,
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 rosii cherry
  • ½ de salata verde,
  • 6-8 baby morcovi
  • ½ ardei portocaliu,
  • ½ ardei verde
  • sare, piper,
  • ulei de masline,
  • rozmarin si o lamaie pentru dressing

Dressing:

  • 3 linguri de ulei de masline
  • 1 lamaie mai mare,
  • 1 plic Delikat Knorr Mediteranean
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Paste:

Se pun la fiert pastele,



separat se mai fierb si baby morcovii aproximativ 15-20 de minute



sa verifica sa fie fierti. Se taie sunca feliute(cubulete) ceapa julien, se adauga salata taiata si ardeii care se taie cubulete.



Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg si se racesc, se pun peste legume in salata iar morcovii dupa ce s-au scurs de apa, se trag 3-4 minute intr-un pic de unt la tigaie se adauga si un praf de rozmarin, dupa care se scot si se adauga peste restul salatei.



Se adauga porumbul si se toarne dressingul amestecandu-se bine, se sareaza si se adauga un Delikat Mediteranean, ii da un gust deosebit.



Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Paste" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

tanyapatap 1

05.12.2010, 21:17

MotanLaOale 1

06.12.2010, 12:01

divainbucatarie 1

06.12.2010, 18:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton si parmezan