Tacos de peste

de nico15 in Ton, 7 Aug 2017 | 4344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • Suc de 1 lime
  • 2 lingurite pudra de chili,
  • 1/2 lingurite cumin macinat
  • 1/2 lingurită
  • Piper rosu
  • 500 g cod (sau alte tipuri de peste alb)
  • 3 linguri ulei vegetal pentru prajit
  • Sare
  • Piper
  • 8 tortilla de porumb
  • 1 avocado
  • Pentru servire
  • Smântână
  • PENTRU COLESLAW:
  • 5-6 linguri maioneză
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 2 lingurite coriandru proaspat tocat
  • 150 g de varza rosie tocata,
  • 2 linguri de porumb prefiert (poate fi si de la cutie)
  • 1 ardei jalapeño tocat fin
  • 100 g de varza alba tocata
  • 75 g de morcov ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tacos de peste:

Într-un castron mediu de adâncime, amestecati împreună ulei de măsline, suc de lime, pulbere de chili, cumin. Adăugati codul in aceasta marinada.

Lăsati timp de 15 minute. Am spalat, curatat si taiat fin legumele, mai bine zis varza o taiem la mandolina, iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Într-un castron mare, amestecam împreună maioneză, suc de lămâie, coriandru.

Adaugam peste amestecul de varza, morcov, porumb si jalapeño. Se condimentează cu sare si piper.

Într-o tigaie non aderenta, punem uleiul la incalzit, pentru a praji pestele. Îndepărtati codul din marinadă, tamponati bine de excesul de lichid si asezonati pe ambele părti ale fiecărui filet cu sare si piper. Prajiti pestele 5 minute pe fiecare parte. Lăsati să se odihnească timp de aproximativ 5 minute înainte de a-l monta in tacos.

Asamblare tacos: rupe  pestele in bucati potrivite, pune tortilla pe gratar pt a se incalzi si totodata de a se praji un pic, serveste pestele peste tortilla la grătar cu salata si avocado.

Mai puteti adauga suplimentar suc de lămâie deasupra si garnisiti-l cu smântână.

 Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tacos de peste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu ton la cuptor