Tacos de peste

de nico15 in Ton, 7 Aug 2017 | 311 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de ulei de măsline extra virgin
  • Suc de 1 lime
  • 2 lingurite pudra de chili,
  • 1/2 lingurite cumin macinat
  • 1/2 lingurită
  • Piper rosu
  • 500 g cod (sau alte tipuri de peste alb)
  • 3 linguri ulei vegetal pentru prajit
  • Sare
  • Piper
  • 8 tortilla de porumb
  • 1 avocado
  • Pentru servire
  • Smântână
  • PENTRU COLESLAW:
  • 5-6 linguri maioneză
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 2 lingurite coriandru proaspat tocat
  • 150 g de varza rosie tocata,
  • 2 linguri de porumb prefiert (poate fi si de la cutie)
  • 1 ardei jalapeño tocat fin
  • 100 g de varza alba tocata
  • 75 g de morcov ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tacos de peste:

Într-un castron mediu de adâncime, amestecati împreună ulei de măsline, suc de lime, pulbere de chili, cumin. Adăugati codul in aceasta marinada.


Lăsati timp de 15 minute. Am spalat, curatat si taiat fin legumele, mai bine zis varza o taiem la mandolina, iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Într-un castron mare, amestecam împreună maioneză, suc de lămâie, coriandru.


Adaugam peste amestecul de varza, morcov, porumb si jalapeño. Se condimentează cu sare si piper.


Într-o tigaie non aderenta, punem uleiul la incalzit, pentru a praji pestele. Îndepărtati codul din marinadă, tamponati bine de excesul de lichid si asezonati pe ambele părti ale fiecărui filet cu sare si piper. Prajiti pestele 5 minute pe fiecare parte. Lăsati să se odihnească timp de aproximativ 5 minute înainte de a-l monta in tacos.


Asamblare tacos: rupe pestele in bucati potrivite, pune tortilla pe gratar pt a se incalzi si totodata de a se praji un pic, serveste pestele peste tortilla la grătar cu salata si avocado.


Mai puteti adauga suplimentar suc de lămâie deasupra si garnisiti-l cu smântână.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tacos de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

dantes 1

09.08.2017, 12:55

oanapl 1

14.08.2017, 22:56

Ce bun e!

nico15 1

04.09.2017, 01:37

Multumesc Oana.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert poale-n brau
  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake rece cu ciocolata si visine

de oanapl 6

ieri la 22:50

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

de Rocsi 9

ieri la 20:21

Piept de porc la cuptor, cu varza dulce, in sos de rosii

de vasimur 2

ieri la 19:09

Suc de mere dupa reteta veche

de Ksenya 4

ieri la 17:36

RETETA RECOMANDATA
Peste la tava