Pui cremos cu bacon si paste

de nico15 in Fusilli, 4 Oct 2011 | 2808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g de paste tricolore
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 ceapa rosie, tocata fin
  • 2 catei de usturoi taiat fin
  • 4-5 felii de bacon
  • 1 tulpina de telina, taiata fin
  • 2 bucati piept de pui aproximativ 400 g
  • 1 lingura de faina
  • 1 ceasca de smantana lichida
  • 1 ½ ceasca de parmezan ras
  • ¼ de ceasca de ceapa verde
  • sare,
  • piper,
  • pesmet    
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cremos cu bacon si paste:

Tocam legumele foarte fin, punem pastele la fiert, in apa cu sare iar cand aceasta fierbe se adauga pastele care vor fierbe in conformitate cu indicatiile de pe pachet. Deci ceapa, usturoiul, telina si ceapa verde se taie marunt. Cubulete de marime potrivita taiem pieptul de pui iar baconul se va taia fasii nu mai late de 1 cm. Radem si parmezanul pe razatoarea mica.


Dupa ce pastele au fiert, se scurg si se lasa in asteptare. Intr-o tigaie se pune uleiul si se lasa sa se incinga si se va adauga ceapa, usturoiul si baconul si se va sota doua minute. Se adauga cubuletele de pui si se lasa sa prinda culoare pe toate partile, dupa crae se va adauga o lingura de faina sau amidon alimentare si se amesteca se lasa aproximativ treii minute. Se va adauga un sfert de ceasca de apa, pentru a nu se arde ingredientele, iar dupa ce aceasta se va evapora se adauga smantana si se lasa sa fiarbe 3-4 minute.


Se ia de pe foc si se adauga jumatate din cantitatea de parmezan si ceapa verde. Intr-un vas de jena, uns cu putin ulei, presaram un praf de pesmet, se adauga pastele iar peste paste compozitia noastra din tigaie. Asezonam cu sare si piper si dam la cuptor nu inainte de a adauga restul de parmezan ramas. Preparatul nostru va sta 20-25 de minute la cuptor, dupa ce scoatem presaram restul de ceapa verde.


Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cremos cu bacon si paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

alinutzika 1

05.10.2011, 21:46

place

jolygina 1

05.10.2011, 22:58

pot sa vin la masa

adry88 1

08.10.2011, 10:49

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton