Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup

de lucy2002 in Fusilli, 24 Oct 2019 | 260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fusilli
  • 4 l apa + sare 2 lingurite
  • 700 gr carne de porc taiata cubulete mici
  • 2 cepe marisoare
  • 3 linguri ulei
  • 5-6 linguri ketchup
  • 1 lingura paste de tomate
  • oregano
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup:

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare, cand da in clocot, adaugam pastele si lasam pe foc sa fiarba.


Ceapa curatata si spalata se toaca marunt si se pune la inmuiat intr-o cratita pe foc potrivit. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugam carnea taiata cubulete mici, o piperam si adaugam sare dupa gustul nostru, amestecam si adaugam 200 ml de apa calda. Cand carnea este aproape gata, adaugam restul de condimente, boiaua de ardei, oregano, amestecam bine si mai lasam pe foc 5-7 minute dupa care adugam pasta de tomate, ketchup-ul si lasam pe foc inca 10 minute.


Pastele fierte sunt puse la scurs intr-o strecuratoare, dupa ce s-au scurs bine, le punem in oala care au fiert si adaugam cateva bucatele de unt, amestecam pana se topeste untul si toate pastele s-au imprietenit cu untul ;) Portionam pastele in farfurie si deasupra punem sosul cu carne.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

26.10.2019, 19:41

Bun preparat ai pregatit!

lucy2002 1

26.10.2019, 20:33

Mulțumesc tuturor!

oanapl 1

26.10.2019, 21:10

Delicioase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8031 puncte

Constelatialeu

7634 puncte

Rocsi

5891 puncte

Lau

Lau 9

5141 puncte

 Merisor

4748 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mix pentru ciocolata calda de casa

de Rocsi 9

ieri la 20:01

Fursecuri glazurate, asortate

de Ancutsa 6

ieri la 14:56

Salau cu gremolata si orez

ieri la 10:21

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste sarate la cuptor