Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza

de mirela0911 in Fusilli, 12 Apr 2016 | 1634 vizualizari

 

Se prepara rapid, sunt bune si satioase!

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste spirale
  • 1 ceapa alba
  • 3 ciuperci champignon
  • 2 lg ulei de masline
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 100 g branza de capra
  • 2 lg smantana
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza:

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se strecoara dar nu se clatesc.


Ciupercile se spala si se curata, la fel ceapa si usturoiul. Ciupercile se taie feliute, iar ceapa se taie juliene.


Intr-o tigaie se pune uleiul sa se incinga. Se calesc ciupercile in uleiul incins, apoi se adauga usturoiul taiat feliute si ceapa. Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Se adauga branza si smantana, se amesteca apoi se pun 3-4 lg din apa in care fierb pastele. Se lasa sa fiarba cateva minute apoi se adauga pastele. Se amesteca, se adauga patrunjelul taiat marunt, se omogenizeaza bine apoi se servesc imediat.


Pofta buna sa aveti!

 

TIPS-URI

1

Se servesc imediat, calde!

2

Branza de capra se poate inlocui cu mascarpone.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Adrian2016 1

13.04.2016, 14:35

mirela0911 1

13.04.2016, 15:04

Geanina Adi multumesc!

Aletta 1

18.04.2016, 14:48

preferatele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu crenvursti