Paste cu dovlecei

de AndreeaDea in Fusilli, 9 Feb 2017 | 661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 g paste (fusilli)
  • 3 dovlecei
  • 2 roșii
  • 1/2 ceapa
  • 180 g ton
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu dovlecei:

În primul rand, vom spala bine legumele si le tăiem, roșiile le tăiem cubulete mari și dovlecei feliuțe subțiri (eu am tăiat feliuța pe jumătate, deoarece era destul de mare).


Intr-o tigaie, punem puțin ulei de măsline si adăugăm ceapa tăiată mărunt pentru a se cali puțin; după ce s-a călit ceapa, adăugăm dovleceii, sarea si piperul si lăsam pentru câteva minute sa se gătească dovleceii.


Între timp, vom pune pastele la fiert, cu putina sare.


După câteva minute (aproximativ 5-7), se adaugă roșiile si tonul si se lasă la foc mic.


Dupa ce pastele au fiert, le scurgem bine de apa si le adăugăm in tigaie, peste legume si le mai lăsam pe foc aproximativ 2 minute.


Pastele cu dovlecei si ton sunt gata si le putem servi calde sau chiar si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

noiinbucatarie 1

10.02.2017, 12:01

miki_a 1

10.02.2017, 13:53

Super bune!

Gherca Daniela 1

10.02.2017, 17:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu pui, rosii si sos pesto