Paste cu parizer

de vero_closca in Fusilli, 7 Mai 2010 | 7536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet paste
  • 4 rosii mari si coapte
  • 1 ardei verde
  • 2 catei de usturoi
  • 250 g parizer afumat
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta de cimbru verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu parizer:

pui pastele sa fiarba in apa usor sarata dupa instructiunile de pe pachet,apoi le clatesti rapid sub jet de apa rece.cureti rosiile de pielita si de seminte si le tai cubulete.la fel, tai cubulete ardeiul si parizerul.pui intr-o tigaie uleiul,cateii de usturoi taiati felii,parizerul si calesti usor,adaugi ardeiul si peste 3 minute rosiile.amesteci si calesti usor,ca sa nu se sfarame rosiile,sa fie patrunse dar sa-si pastreze forma.adaugi apoi pastele,sarezi si piperezi dupa gust,adaugi cimbrul tocat si servesti.


pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu parizer" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

ela 1

07.05.2010, 09:51

cred ca e bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu bacon si piept de pui