Paste cu varza de Bruxelles

de mihaelar63 in Fusilli, 15 Apr 2015 | 1549 vizualizari

 

O reteta plina de culoare. Eu am preparat-o de post. Amatorii de carne pot adauga fasii de pui, porc sau sunca.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr varza de Bruxelles congelata
  • 400 gr paste spiralloni
  • 200 gr rosii uscate in ulei de masline
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 4 catei usturoi tocati
  • 100 gr seminte floarea soarelui crude decorticate
  • 50 ml ulei masline
  • 50 gr unt -optional
  • 50 ml otet balsamic
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu varza de Bruxelles:

Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, respectand indicatiile de pe ambalaj. Se scurg. Pastrati 100 ml de apa in care au fiert .

Ceapa tocata si usturoiul  se caleste usor in ulei .

Imediat se aduga verzisoarele taiate in doua . Adugati  putina apa fierbinte in care au fiert pastele .Lasati cateva minute pana varza de Bruxelles se patrunde si lichidul scade .

Adugati rosii uscate taiate feliiute, otetul balsamic pastele si amestecati usor.

Gustati si mai sarati daca este nevoie. Piparati .

Seviti preparatul cu seminte presarate pe deasupra.

Rosiile uscate in ulei contineu seminte si usturoi in cantitate minima . Mi-a placut ideea si am suplimentat cantitatile .

A fost nevoie de otet balsamic pentru a  echilibra gustul preparatului .

 

TIPS-URI

1

Folosirea untului la calire va face varza de bruxelles delicioasa .

2

Puteti aduga feliute de carne la gratar sau sunca daca doriti .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

15.04.2015, 20:10

bune

Adele 1

15.04.2015, 21:33

anca_rm 1

16.04.2015, 08:19

Mihaela .....vin la tine

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca si iaurt