Paste cu varza de Bruxelles

de mihaelar63 in Fusilli, 15 Apr 2015 | 1119 vizualizari

 

O reteta plina de culoare. Eu am preparat-o de post. Amatorii de carne pot adauga fasii de pui, porc sau sunca.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr varza de Bruxelles congelata
  • 400 gr paste spiralloni
  • 200 gr rosii uscate in ulei de masline
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 4 catei usturoi tocati
  • 100 gr seminte floarea soarelui crude decorticate
  • 50 ml ulei masline
  • 50 gr unt -optional
  • 50 ml otet balsamic
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu varza de Bruxelles:

Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, respectand indicatiile de pe ambalaj. Se scurg. Pastrati 100 ml de apa in care au fiert .


Ceapa tocata si usturoiul se caleste usor in ulei .


Imediat se aduga verzisoarele taiate in doua . Adugati putina apa fierbinte in care au fiert pastele .Lasati cateva minute pana varza de Bruxelles se patrunde si lichidul scade .


Adugati rosii uscate taiate feliiute, otetul balsamic pastele si amestecati usor.


Gustati si mai sarati daca este nevoie. Piparati .


Seviti preparatul cu seminte presarate pe deasupra.


Rosiile uscate in ulei contineu seminte si usturoi in cantitate minima . Mi-a placut ideea si am suplimentat cantitatile .


A fost nevoie de otet balsamic pentru a echilibra gustul preparatului .

 

TIPS-URI

1

Folosirea untului la calire va face varza de bruxelles delicioasa .

2

Puteti aduga feliute de carne la gratar sau sunca daca doriti .

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

15.04.2015, 20:10

bune

Adele 1

15.04.2015, 21:33

anca_rm 1

16.04.2015, 08:19

Mihaela .....vin la tine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Paste cu parizer