Spirale cu branza de oi

de iri_iri in Fusilli, 7 Mai 2012 | 2324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g spirale,
  • 300 cas de oi,
  • zahar dupa gust,
  • un plic de zahar vanilat
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu branza de oi:

Se pune la fiert apa cu un pic de ulei, dupa care se adauga spiralele si se lasa sa fiarba 10 minute.


Dupa ce s-au fiert se scurg si se aseaza intr-un vas. Separat se framanta casul si se adauga peste spiralele calde impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Se amesteca pana se omogenizeaza bine si se servesc cat sunt calde.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu branza de oi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sim0na 1

08.05.2012, 19:31

Ce-mi mai place si mie..

iri_iri 1

15.05.2012, 09:23

mulumesc mult!

mihaelar63 1

23.05.2012, 01:15

Cu zahar vaniliat nu am mai mancat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu telemea, la cuptor