Fusilli cu branza de burduf slanina si carnat

de delia64 in Fusilli, 19 Mar 2014 | 1493 vizualizari

 

O mancarica rapida si gustoasa .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. macaroane
  • 100 gr. slanina
  • 3 fire carnat proaspat de casa
  • 1 fir carnat afumat
  • 300 gr. branza burduf
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu branza de burduf slanina si carnat:

Punem pastele la fiert in apa cu sare .


Taiem marunt slanina si carnatul , le prajim si le condimentam cu sare si piper dupa gust .


Strecuram pastele sub jet de apa rece pentru a nu se lipi .


Intr-un vas punem un strat de paste , branza burduf , carnat si slanina prajita .


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Se poate folosi carcaval ras sau branza preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu branza de burduf slanina si carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lavinia 1

19.03.2014, 20:40

bune

delia64 1

19.03.2014, 21:35

Simona

delia64 1

19.03.2014, 21:35

Lavinia

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu taietei de casa a la Baia Mare