Paste cu ciuperci și sos bechamel

de AndrutzaP in Fusilli, 27 Mai 2016 | 1198 vizualizari

 

    Satioase si foarte bune pentru pranz sau cina!

 

INGREDIENTE

  • 400 g ciuperci la conserva
  • 1 lingura ulei
  • 1 punga paste(fusilli)
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • 250 ml lapte
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci și sos bechamel:

Pastele se pun la fiert conform instructiunilor dupa ambalaj.


Ciupercile se clatesc si se scurg bine de apa. Se pun la calit in ulei. Se calesc bine si apoi se adauga untul. Cand untul s-a topit si se omogenizeaza cu ciupercile adaugati cele 2 linguri de faina si amestecati energic. Se adauga laptele caldut, sare si piper dupa gust.


Ciupercile si sosul se adauga peste pastele fierte si se servesc calde, cu parmezan ras deasupra.


Sa aveti pofta!


 

TIPS-URI

1

Daca doriti ca sosul sa fie mai moale mariti cantitatea de lapte.

2

Optional, puteti adauga si nucsoara, da o aroma speciala sosului

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci și sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

noiinbucatarie 1

27.05.2016, 14:37

Bunica 1

27.05.2016, 17:04

Bune !

Rocsi 1

27.05.2016, 20:41

Faine sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Fusili in sos picant