Paste ''Alfredo''

de Andreea Caroline in Fusilli, 27 Iul 2013 | 4343 vizualizari

 

Nu stiu cine e Alfredo :)) dar stiu ca pastele sunt foarte bune cu un sos foarte cremos...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste tip fusilli col buco
  • 300 ml smantana
  • 50 gr parmezan ras
  • piper
  • 50 gr unt
  • sare
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste ''Alfredo'':

Intr-o tigaie punem smantana si lasam la foc mic pentru 2-3 minute.


Adaugam parmezanul si amestecam cu o lingura de lemn.Punem piper si sare dupa gust.


Untul punem pestesmantana si amestecam pina ce acesta se va topi.Punem si nucsoara.


Separat punem pastele la fiert in apa cu sare.Se fierb circa 12 minute.Cand sunt gata le scurgem de apa si le adaugam la sos.


Se servesc fierbinti .Dupa plac se presara parmezan.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste ''Alfredo''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Valclaudia 1

27.07.2013, 22:10

ce faine-s pastele astea!

alilianaa 1

28.07.2013, 08:55

bune, bune

Andreea Caroline 1

28.07.2013, 11:54

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb