Paste ''Alfredo''

de Andreea Caroline in Fusilli, 27 Iul 2013 | 4509 vizualizari

 

Nu stiu cine e Alfredo :)) dar stiu ca pastele sunt foarte bune cu un sos foarte cremos...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr paste tip fusilli col buco
  • 300 ml smantana
  • 50 gr parmezan ras
  • piper
  • 50 gr unt
  • sare
  • nucsoara
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste ''Alfredo'':

Intr-o tigaie punem smantana si lasam la foc mic pentru 2-3 minute.


Adaugam parmezanul si amestecam cu o lingura de lemn.Punem piper si sare dupa gust.


Untul punem pestesmantana si amestecam pina ce acesta se va topi.Punem si nucsoara.


Separat punem pastele la fiert in apa cu sare.Se fierb circa 12 minute.Cand sunt gata le scurgem de apa si le adaugam la sos.


Se servesc fierbinti .Dupa plac se presara parmezan.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste ''Alfredo''" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidare FFS005X

- 165 lei
1099.99 lei
934.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Valclaudia 1

27.07.2013, 22:10

ce faine-s pastele astea!

alilianaa 1

28.07.2013, 08:55

bune, bune

Andreea Caroline 1

28.07.2013, 11:54

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb