Fusilli cu carnati

de mihasara in Fusilli, 3 Apr 2013 | 5303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fusilli (eu folosesc Barilla)
  • 500g carnati
  • 700ml suc de rosii
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu carnati:

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe pachet.

Intre timp pregatim sosul.

Curatam legumele, ceapa si ardeiul le tocam fin iar morcovul il dam pe razatoare.

Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si carnatii taiati felii subtiri.

Ii lasam se se prajeaza putin si adaugam legumele.

Le lasam pe foc pana sa se inmoaie ceapa  si adaugam sucul de rosii.

Adaugam condimentele si lasam sa fiarba sucul la foc mic, aproximativ 25 de minute.

Pastele se scurg de apa si se amesteca cu sosul.

Se presara patrunjel si parmezan ras(daca doriti).

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

Rocsi 1

03.04.2013, 22:30

Bune!

MotanLaOale 1

04.04.2013, 08:11

Alexandra Elena 1

03.05.2013, 12:33

ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci și sos bechamel