Fusilli cu ton

de Rahela Velicu in Fusilli, 16 Noi 2018 | 1503 vizualizari

 

Rapide si cele mai gustoase paste. 

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pachet de paste
  • 2 conserve de ton ( 340 g)
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri de ulei
  • patrunjel uscat
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ton:

Ceapa si ardeiul taiate cubulete le calim in ulei incins. Adaugam pasta de tomate si 4-5 linguri de apa in care au fiert pastele si lasam sosul 8-10 minute la fiert. Adaugam usturoiul dat pe razatoarea cu ochiuri mici si conservele de ton. Adaugam apoi pastele, sare si patrunjel verde sau uscat. Amestecam.


Servim cu pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Ancutsa 1

22.11.2018, 09:50

Foarte bune!

Rahela Velicu 1

22.11.2018, 14:02

Merci!

Rahela Velicu 1

22.11.2018, 14:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sunca la cuptor