Spirale cu pui si sos

de madi_marin in Fusilli, 28 Ian 2010 | 3905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 g paste spirale
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
  • condimente pentru pui
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu pui si sos:

Pulpele de pui se pun la fiert . Cand mai scade apa se mai adauga. Cand carnita e gata se scoate din supa si se da la racit. In supa se pun pasta de tomate, usturoiul, oregano, condimentele pentru pui si piper si se lasa sa se ingroase sosul pe foc mic.


Pastele se pun si ele la fiert si cand sunt gata se scurg de apa. Carnita racita se curata de pe oase si se marunteste. Pastele si carnita se toarna in sos, se amesteca si se mai lasa putin inainte de servire ca sa se imbibe bine pastele cu sos si condimente.


Noi am servit cu gogosari in otet.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune tot amestecul intr-o tava unsa cu putin ulei si se poate da la cuptor pentru 15-20 de minute.

2

La  servire se poate presara cascaval ras pe fiecare portie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu pui si sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Sylvia 1

28.01.2010, 22:25

Excelent arata, m-am delectat macar din priviri

madi_marin 1

28.01.2010, 23:09

Nicolae 1

29.01.2010, 08:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

10330 puncte

oanapl

8720 puncte

RODIMUR

7960 puncte

Rocsi

7390 puncte

mirela0911

6580 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec marmorat
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
PASTE CARBONARA