Spirale cu pui si sos

de madi_marin in Fusilli, 28 Ian 2010 | 5415 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 g paste spirale
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 4 catei de usturoi
  • condimente pentru pui
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spirale cu pui si sos:

Pulpele de pui se pun la fiert . Cand mai scade apa se mai adauga. Cand carnita e gata se scoate din supa si se da la racit. In supa se pun pasta de tomate, usturoiul, oregano, condimentele pentru pui si piper si se lasa sa se ingroase sosul pe foc mic.


Pastele se pun si ele la fiert si cand sunt gata se scurg de apa. Carnita racita se curata de pe oase si se marunteste. Pastele si carnita se toarna in sos, se amesteca si se mai lasa putin inainte de servire ca sa se imbibe bine pastele cu sos si condimente.


Noi am servit cu gogosari in otet.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune tot amestecul intr-o tava unsa cu putin ulei si se poate da la cuptor pentru 15-20 de minute.

2

La  servire se poate presara cascaval ras pe fiecare portie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spirale cu pui si sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Sylvia 1

28.01.2010, 22:25

Excelent arata, m-am delectat macar din priviri

madi_marin 1

28.01.2010, 23:09

Nicolae 1

29.01.2010, 08:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

8600 puncte

RODIMUR

8000 puncte

Constelatialeu

7270 puncte

mirela0911

6410 puncte

gaby_gabytza

5600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de porc cu zeama de varza
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu carne de pui in sos de rosii si ardei

pe 15.02 la 19:41

Clătite Choco Kebab

de RODIMUR 5

pe 15.02 la 19:33

Tocana de cartofi cu scarita de porc afumata

de Adi 4

pe 15.02 la 19:16

Snitel sarbesc cu Kajmak / Karađorđeva Steak

pe 15.02 la 18:21

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu caracatita, legume si kiwi