Enchilada cu carne de pui

de nico15 in Pui, 23 Noi 2017 | 3075 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr de piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 catei de usturoi
  • ½ lingurita de cimbru
  • ½ lingurita de oregano
  • ½ de morcov
  • 2 linguri de smantana
  • Ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml de suc de tomate
  • 100 g pasta de tomate
  • 150 gr de mozarella
  • 6 tortilla din faina de grau
  • 150 ml supa de pui
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Enchilada cu carne de pui:

 

Spalam, uscam si taiem fasii pieptul de pui, tocam ceapa, ardeiul si morcovul si le punem la sotat intr-o tigaie cu ule i(nu prea mult). Adaugam carnea de pui si dupa un timp, usturoiul ras. Lasam sa prinda culoare puiul si adaugam supa de pui si lasam sa fiarba, asezonam si adaugam si cimbru, oregano si boia. Vom observa ca va scadea, atunci adaugam smantana si 30 g pasta de tomate si 50 ml de suc de rosii. Se va continua pana va scadea si va avea o textura cremoasa.

Scoatem puiul si lasam in asteptare pana se va raci. Punem sosul care a ramas in exces intr-un vas de Yena si mai putem adauga suplimentar 1 lingura de smantana.

Dupa ce s-a racit putin compozitia, luam tortilla si vom pune carnea de pui si cascaval ras si rulam, punandu-le in vas, continuam pana terminam compozitia. Mie mi-au iesit sase bucati.

Inainte sa dam la cuptor, amestecam sucul de rosii ramas cu pasta de tomate si punem peste tortilla umplute, deasupra adaugam restul de cascaval ras ramas. Dam la cuptor la 180 de grade C, 25 de minute. Verificati dupa expirarea timpului.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Enchilada cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu pulpe de pui