Pui italian

de ianculubita in Pui, 15 Apr 2011 | 1724 vizualizari

 

Va recomand sa incercati aceasta reteta si nu veti regreta

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1dovlecel
  • 4linguri smantana
  • 4linguri coniac
  • 4linguri ulei de masline
  • 100g prosciutto crudo
  • 100g mozzarella
  • 3rosii cherry
  • 3catei de usturoi
  • busuioc
  • rozmarin
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui italian:

Pieptul feliat,se caleste in ulei pe ambele parti,se stinge cu coniac iar dupa ce s-a evaporat alcoolul se scoate;in uleiul ramas se pune dovlecelul taiat pe diagonala,se prajeste si se scoate;pe felia de carne se pune 1-2 felii de dovlecel,se infasoara in prosciutto,deasupra o felie de mozzarella iar peste ea rosii taiate marunt amestecate cu putin ulei de masline, busuioc,si rozmarin dupa care sa da la cuptor 5min;se serveste cu sos facut din 2-3 rosii,sare,busuioc,usturoi,oregano,toate date la blender,rasturnat in tigaia in care s-a prajit puiul si bostanelul,apoi amestecat cu smantana;va invit la o portie si va spun si Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui italian" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:22

Anamaria7 1

16.04.2011, 15:24

mortal

elena1988 1

21.04.2011, 10:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in stil milanez