Paste frantuzesti cu somon fume

de nico15 in Paste, 17 Aug 2011 | 7925 vizualizari

 

Paste frantuzesti cu somon fume

 

INGREDIENTE

  • 500 g paste tricolore Barilla
  • 1 macrou afumat
  • 1-2  cepe potrivite
  • 4-5 castraveti acri
  • 1 legatura de marar
  • 4 felii de somon fumee
  • 2 oua
  • ulei
  • sare, piper, ulei
  • zeama de lamaie
  • mustar,
  • ketchup  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste frantuzesti cu somon fume:

Preparare Paste frantuzesti cu somon fume

Intr-o oala se pune la fiert apa, se adauga un pic de sare si o lingura de ulei cand apa fierbe se adauga pastele care se vor fierbe in conformitate cu instructiunile de pe pachet, dupa care acestea se trec printr-un jet de apa de la apa calda la apa rece pentru a elimina glutenul din ele si a fi bine limpezite.

Stiati ca pastele daca sunt fierte astazi se adauga putin ulei de masline se dau la frigider si se servesc de abia a doua zi au indicele glicemic ZERO?

Se ia macroul afumat se depieleaza si se rup bucatile de carne se curata de bine de oase. Castravetii se taie in rondele cat mai subtiri, ceapa se curata si se taie foarte fin(brunoise). Trecem la pregatirea maionezei, eu o pregatesc dupa urmatoarea metoda, fierb un ou tare dupa care galbenusul il dau pe razatoarea mica si il amestec cu un galbenus nefiert, dupa ce incep sa amestec incep sa adaug uleiul in fir subtire si continua amestecarea, mestecam bine si la fel adaugam ulei in fir subtire, adaugam si mustarul si continua, maioneza datorita uleiului adaugat trebuie sa isi mareasca volumul, saram si piperam neaparat cu piper alb, gustam si putem adauga si zeama de lamaie.

Putem trece sa asamblam preparatul nostru, intr-un castron se amesteca ceapa, mararul, castravetii, pestele se sareaza si pipereaza adaugam si maioneza, adaugam si pastele amestecam cu atentie sa nu rupem pastele, dupa care trecem la asamblarea farfuriei, se pun aproximativ 2 linguri de salata in varf se aseaza felia de somon in forma de fundulita si se va desena cu ketch-up pe farfurie ca in imaginile alaturate.

Pofta Buna

Paste frantuzesti cu somon fume  sunt un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste frantuzesti cu somon fume" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne si mozzarella