Peste cu sos de mango si rodie

de ianculubita in Paste, 25 Mar 2013 | 1736 vizualizari

 

Acum,ca sa ma dau mai fitzoasa,am ales o reteta din cartea Principesei Margareta

 

INGREDIENTE

  • 4 buc de peste alb(eu am avut somn)
  • 2 fructe de mango
  • 2-3 linguri seminte de rodie
  • 1 ceapa verde
  • 1 lingura coacaze confiate (eu am folosit merisoare)
  • patrunjel verde
  • 1/2 lingurita ardei iute tocat
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • condimente pentru peste
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu sos de mango si rodie:

Punem intr-un bol mango curatat de coaja si taiat cubulete mic, semintele de rodie, ceapa verde taiata marunt, merisoarele taiate, usturoiul pisat, patrunjelul taiat marunt, ardeiul iute, amestecam bine, potrivim de gust cu sare, adaugam si zeama de lamaie tot dupa gust, punem totul intr-un borcan cu capac si lasam in frigider pana a doua zi.


Pestele condimentat, uns cu ulei si zeama de lamaie, il punem in tava pe hartie de copt si-l lasam la cuptor 10-15 minute.


Servim pe farfurie o frunza de salata verde in care am pus 1-2 linguri de sos de mango (din borcan) iar alaturi peste.

 

TIPS-URI

1

este foarte gustos dar pentru un aspect mai deosebit,sosul nu trebuie tinut asa mult la frigider, doar 30 minute sunt suficiente

2

eu daca sunt obsedata dupa aspectul din farfurie, nu am fost multumita de rezultat

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu sos de mango si rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Satisfyyourcravings 1

25.03.2013, 14:53

Îmi merge la suflet!

laura_n 1

25.03.2013, 15:38

Sim0na 1

25.03.2013, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Peste cu naut si legume la cuptor