pana_luminita

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 26.07.2009

RETETE57
PRIETENI14
Retete / Mancaruri cu carne

Fasole cu ciolan

In Mancaruri cu carne la 24 Oct 2012

Fierb ciolanul la foc mic , iar in paralel am fiert fasolea care am lasat-o in prealabil  la inmuiat peste noapte . Cand carnea incepe sa se desfaca de os opresc din fiert ciolanul pe care il portionez. Separat intr-o cratita calesc ceapa si morcovul taiat rondele , adaug peste apoi ...

Sarmale in foi de vita

In Mancaruri cu carne la 21 Oct 2012

Incep prin a toca marunt ceapa si morcovul  ,  pe care le calesc in 2 ling de ulei pana cand ceapa prinde culoarea aurie , apoi adaug si orezul si mai calesc 2 minute amestecand continuu. Peste carnea tocata  adaug spre a fi omogenizate: 2 ling de bulion , sare si piper dupa...

Tocanita de vara cu pui

In Mancaruri cu carne la 3 Iul 2010

Prajim carnea de pui , intre timp tocam marunt toate legumele  , exceptie vom face pentru rosii care le oparim si le curatam de coaja si abia apoi se dau pe razatoare. Separat intr-o tigaie prajim in ulei ceapa , care  cand prinde culoare aramie adaugam peste ea restul de legume si...

Sarmale in foi de vita

In Mancaruri cu carne la 1 Iun 2010

 Incep prin a toca marunt ceapa si morcovul  ,  pe care le calesc in 2 ling de ulei pana cand ceapa prinde culoarea aurie , apoi adaug si orezul si mai calesc 2 minute amestecand continuu. Peste carnea tocata  adaug spre a fi omogenizate: oul , patrunjelul maruntit, 2 ling...

Tocanita de vara

In Mancaruri cu carne la 26 Mai 2010

Aripioarele de pui sunt prajite , separat intr-o tigaie calim usturoiul, ceapa si cartofi , cand legumele incep sa isi piarda din culoare,  adaugam sucul de rosii si o cana de apa ( 250 ml) si lasam sa dea in clocot . Se adauga si aripioarele prajite ,  mancarica este...

Tocanita de vitelus

In Mancaruri cu carne la 10 Mai 2010

Carnea taiata bucati se pune la calit impreuna cu morcovul si ceapa taiata marunt. Se lasa sa fiarba in sucul propriu, la foc mic. Se fierbe acoperit pana ce scade sucul. Adaugam rosiile si ardeii tocate cubulete . Se pune si putina supa, daca nu este lichid suficient, potrivim dupa gustul cu...

Ardei si rosii umplute

In Mancaruri cu carne la 11 Feb 2010

-Ardeii si rosiile  se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la virf. -Carnea se spala, se zvinta, si o tocam , ceapa si morcovul se curata, se spala, si se toaca marunt, se inabusa in ulei impreuna cu orezul, apoi lasam la  racit. - omogenizam compozitia cu...

Musaca cu cartofi si carne

In Porc la 21 Dec 2009

   Tocam ceapa si o prajim in ulei, se adauga carnea, sarea, piperul si pasta de tomate ( sau suc de rosii) si se fierb pana scade complet lichidul. Cartofii se fierb in coaja. Se curata si se taie felii rotunde si se asaza intr-un vas, alternand un rand de cartofi cu unul de carne(...

Aripioare de pui crocante

In Pui la 5 Dec 2009

Aripioarele le dau in doua , dupa care le condimentez si le las asa 2 ore sa prinda gustul condimenteleor dupa care le pun pe gratar pentru 45 minute. 

Ficatei de pui cu sos de smantana si usturoi

In Ficat la 26 Noi 2009

Ficatul se condimenteaza cu sare si apoi este '' tavalit'' in malai se prajeste in putin ulei . Sosul de smantana : se piseaza bine usturoiul se pune sare si putin ulei , 2 picaturi de zeamana de lamaie , se omogenizeaza bine , iar la final se adauga smantana

Pui la cuptor cu cartofi

In Pui la 25 Noi 2009

*cartofi taiati ii tavalesc prin condimente ( boia , rozmarin , oregano , sare ,piper ) ii bag in punguta "magica" si pun paharul cu vin impreuna cu  2 linguri de  ulei de masline . * puiul il condimnetez cu sare, piper, boia,oregano , rozmarin il bag in punga...

Cartofi cu afumatura

In Porc la 23 Noi 2009

Fierbeti cartofii in coaja , scurgeti-i apoi de apa si curatai-i cand s-au racit . Cartofii sunt taiatii  in felii subtiri. Vasul este frecat cu usturoi si unt . Se aseaza in tava un strat de felii de cartofi si peste ele se pune felii de costita care au fost prajite in prealabil si adaugam...

Cordon Bleu

In Pui la 16 Noi 2009

se condimenteaza pieptul de pui;se ia o bucata de piept si se pune branza topita ,costita si cascaval si se ruleaza ; apoi se tavaleste prin pesmet amestecat cu faina ,ou si din nou pesmet. Se prajesc pana prinde o culoare aramie.

Piept de pui la gratar

In Pui la 16 Noi 2009

pieptul de  pui se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratarul incins pentru 5 minute;

Pulpe la cuptor

In Pui la 9 Noi 2009

SE FACE UN DRESSING DIN INGREDIENTELE DATE , CARE SE VA ADAUGA PESTE  PULPE CARE VOR FI PUSE IN PUNGA SPECIALA , DUPA CARE LA CUPTORUL PENTRU 45 MINUTE. SE POATE SERVI CU CARTOFI LA CUPTOR

Chifletute cu sos de rosii

In Vita la 4 Noi 2009

sosul : se caleste ceapa , dupa ce prinde o culoare aurie se toarna 250 ml apa se lasa sa fiarba pana ce ceapa se topeste . Adaugam cele 3 linguri de tomate , sare , piper dupa gust , busuioc , iar la final lingura de zahar si usturoiul

PUI LA ROTISOR

In Pui la 14 Sep 2009

se face un dressing din uleiul de masline, busuioc,sare si piper cu acest dressing se va unge puiul se baga la cuptor pentru 2 ore

Afisate 1 - 17 din 17 retete    

Postari recente

publicat la 25.10.2012

Papanasi

publicat la 24.10.2012

Fasole cu ciolan

publicat la 21.10.2012

Sarmale in foi de vita

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Noaptea trecută ţi-a adus un motiv de mare bucurie descătuşată. În sfârşit, nu mai trebuie să-ţi ascunzi pasiunea pentru filmele indiene. Pune afişul cu rajcapur deasupra biroului şi dă tare empetreiul cu vagabondu’.

 
 
 
Retete preferate
Negresa

Voturi:31

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]