Negresa cu inima de cocos

de La Ancuta in Prajituri, 8 Mar 2011 | 6168 vizualizari

 

Va doresc un 8 Martie fericit si o primavara plina de bucurii!!!

 

INGREDIENTE

  • 240 g unt
  • 320 g ciocolata amaruie
  • 300 g zahar
  • 6 oua
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • Pentru inima de cocos:
  • 350 ml lapte condensat indulcit
  • 120 g nuca de cocos
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu inima de cocos:

Rupem ciocolata bucatele si punem pe foc mic impreuna cu untul si lasam sa se topeasca. Cand s-au topit stingem focul si adaugam zaharul. Amestecam pana se dizolva.
Lasam apoi sa se racoreasca putin, dupa care adaugam ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in aluat. Mixam bine pana se omogenizeaza.

Pentru umplutura amestecam laptele condensat cu nuca de cocos.

Punem aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra punem din loc in loc cate o lingura din inima de cocos.
Cu varful unui cutit sau cu un betigas pentru frigarui amestecam cele doua compozitii.

Dam la cuptor, la 170 de grade 40-45 de minute. Testam cu scobitoarea pentru a vedea daca s-a copt.

Lasam sa se raceasca si portionam.

Va poftesc la o negresa pufoasa si aromata (si desigur o cafea) :)

Multumesc Laura A.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu inima de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

gaby_duceag 1

09.03.2011, 07:01

Ce frumos crescuta e!!!!
La multi ani, Ancutz !

La Ancuta 1

09.03.2011, 12:07

Miuta

La Ancuta 1

09.03.2011, 12:11

Multumesc mult Gaby
O primavara frumoasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

ieri la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Kinder Bueno