Cartofi cu afumatura

de pana_luminita in Porc, 23 Noi 2009 | 2719 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 kg de cartofi; 300 gr costita; 50 gr unt; 1 cana de lapte; 5 catei de usturoi; sare, piper; mozzarella; faina; ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu afumatura:

Fierbeti cartofii in coaja , scurgeti-i apoi de apa si curatai-i cand s-au racit . Cartofii sunt taiatii in felii subtiri. Vasul este frecat cu usturoi si unt . Se aseaza in tava un strat de felii de cartofi si peste ele se pune felii de costita care au fost prajite in prealabil si adaugam feliile de mozzarella , cartofi , costita (pana terminam ingredientele). Faina se rumeneste in ulei si se stinge cu lapte si se condimenteaza cu sare si piper , ranatasul se toarna peste cartofi , se baga la cuptor pentru 30 min (pana se rumeneste)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

23.11.2009, 22:21

mmmm...ce bunatate

liana_geicu 1

24.11.2009, 01:09

mi s-a facut o foame, arata bine, cred ca o sa fac si eu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinte cu branza dulce
  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

RETETA RECOMANDATA
Carne porc pe pat de rucola