Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Incep prin a toca marunt ceapa si morcovul , pe care le calesc in 2 ling de ulei pana cand ceapa prinde culoarea aurie , apoi adaug si orezul si mai calesc 2 minute amestecand continuu.
Peste carnea tocata adaug spre a fi omogenizate: 2 ling de bulion , sare si piper dupa gust si compozitia din ceapa, morcov si orez .
Frunzele le-am cumparat deja gata preparate , formez sarmalute pe care le pun intr-un vas de yena . Separat intr-o tigaie calesc 2 ling de faina , 3 ling de pasta de tomate , peste care adaug si apa ( 1.5 ml), aceasta compozitie o pun peste sarmalute . Se dau la cuptor pentru 2 ore.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult