Ardei si rosii umplute

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 11 Feb 2010 | 3308 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • 400 gr carne tocata de pui
  •  o ceapa
  • un morcov
  • sare si piper
  • ou
  • patrunjel
  • 3 linguri de orez
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei si rosii umplute:

-Ardeii si rosiile se curata de cotoare si seminte, se spala si se cresteaza la virf.


-Carnea se spala, se zvinta, si o tocam , ceapa si morcovul se curata, se spala, si se toaca marunt, se inabusa in ulei impreuna cu orezul, apoi lasam la racit.


- omogenizam compozitia cu carnea tocata , condimentam cu sare si piper ( dupa gust) adug si oul .


- Se amesteca componentele pana cînd se formeaza o pasta omogena cu care se umple ardeii si rosiile( ardeii ii coc putin pe fiecare parte in tigaie intr-o lingura de ulei )


- separta in tigaie adaug 2 linguri de ulei impreuna cu faina si pasta de tomate si sting cu apa , amestec pana ce se formeaza un sos ( sa fie putin gros) , acest sos il adaug peste rosiile si ardeii umpluti


- si se introduc la cuptor


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei si rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Teo 1

11.02.2010, 23:31

e mancarea mea preferata de vara!

andreea_angelo 1

13.11.2012, 17:00

rosii umplute nu am facut niciodata,dar am sa incerc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Sarmalute ardelenesti