Cordon Bleu

de pana_luminita in Pui, 16 Noi 2009 | 7916 vizualizari

 

foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati din piept de pui
  • 5 bucatele de cascaval afumat
  • 5 bucatele de costita
  • 5 bucatele de branza topita
  • sare
  • piper
  • ou
  • faina
  • pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon Bleu:

se condimenteaza pieptul de pui;se ia o bucata de piept si se pune branza topita ,costita si cascaval si se ruleaza ; apoi se tavaleste prin pesmet amestecat cu faina ,ou si din nou pesmet. Se prajesc pana prinde o culoare aramie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon Bleu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (10)

ionix 1

17.11.2009, 12:34

ohh, e pe lista mea clar...

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2010, 21:53

babi5 1

14.12.2014, 16:13

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui