Pulpe la cuptor

de pana_luminita in Pui, 9 Noi 2009 | 11258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  PULPE DE PUI 600 GR
  • SARE
  • PIPER
  • ULEI DE MASLINE
  • VIN ALB 100 ML
  • OREGANO
  • BOIA DULCE
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la cuptor:

SE FACE UN DRESSING DIN INGREDIENTELE DATE , CARE SE VA ADAUGA PESTE  PULPE CARE VOR FI PUSE IN PUNGA SPECIALA , DUPA CARE LA CUPTORUL PENTRU 45 MINUTE.

SE POATE SERVI CU CARTOFI LA CUPTOR

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

06.12.2009, 23:32

Am mancat si eu la cineva carme pregatita in punga magica, dar cred ca nu trebuie puse toata cantitatea de condimente, mie mi se pare ca au un gust si miros puternic de chimicale! Daca faci un mix de condimente in casa din mai multe ierburi, sare si piper cred ca ies bune la gust!

pana_luminita 1

08.12.2009, 10:35

eu am facut mix-ul in casa , se gasesc sa cumperi separat doar pungutele sunt 5 buc la 4 lei se gasesc in supermarket-uri

elena1988 1

15.03.2011, 14:32

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor