Aripioare de pui la cuptor cu garnitura de orez

de dana1986 in Pui, 29 Apr 2011 | 8545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 aripioare
  • 200 ml de vin(eu am pus alb) 
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • paprika
  • vegeta
  • usturoi
  • Pentru pregatirea orezului avem nevoie de:
  • 150 gr orez
  • o ceapa noua
  • un ardei rosu
  • un ardei verde
  • un morcov
  • o rosie mare sau doua mai mici(fara coaja)
  • 3 linguri de ulei
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • o cana si jumatate de apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu garnitura de orez:

ARIPIOARELE

Aripioarele se curata bine de resturi,se spala si se taie in 3 bucati(eu nu am folosit bucata din varf). Se amesteca toate ingredientele de mai sus, se face un sos in care se pun aripioarele la marinat pentru 20-30 minute. dupa care punem aripile la cuptor.

GARNITURA

Intr-o tigaie punem uleiul adaugam orezul,ceapa,ardeii, morcovul(date prin razatoare sau taiate marunt), lasam 3-5 minute la prajit dupa care stingem cu o cana si jumatate de apa. Adaugam rosia taiata in cubulete si condimentele. Lasam sa fiarba pana ce scade toata apa la foc cat mai mic.POFTA BUNA.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Cris2711

Cris2711 1

01.05.2011, 17:36

mamaieelena

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:34

bunnn

elena1988

elena1988 1

02.05.2011, 13:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!