Retete culinare din Africa de Sud

Retete traditionale din Africa de Sud

Va invitam sa incercati retetele originale din Africa de Sud de mancaruri din pui si retete culinare din legume. Gatiti printr-o metoda inedita pui la cuptor cu legume pe pat de sare!


Specialitati din Africa de Sud

Preparati delicioase gogosele din banane sau dovleac cu rozmarin, retete impartasite de bucatarasii de pe intreg mapamondul.

Gratin de carne dulce-sarat - Bobotie

Postat de: ctlina

Intr-un castronel, puneti la inmuiat painea in lapte. Curatati ceapa si usturoiul si tocati-le marunt. Intr- tigaie mai mare, puneti la incalzit uleiul si colorati ceapa si usturoiul.... Citeste continuarea

Desert tarta cu crema de lapte si oua - Melktert

Postat de: ctlina

Intr-un castron (sau in bolul robotului), amestecati faina, sarea si zaharul. Se adaugă untul moale taiat în bucăți și se amesteca pana cand untul este bine incorporat. Se adauga oul... Citeste continuarea

Tocana de legume africana - Chakalaka

Postat de: ctlina

Caliti ceapa si usturoiul in uleiul de masline. Adaugati bulionul, ardeii si ghimbirul ras si gatiti timp de 5 minute. Puneti morcovul dat pe razatoarea cea mare, curry-ul, foile de dafin,... Citeste continuarea

Salata de cruditati cu mango, sfecla si zmeura, cu dressing de mustar

Postat de: BurceaVasilica

Se spala fructele si legumele, apoi cele care necesita, se curata de coaja. Morcovul si fecla se dau pe razatoarea mare. Mango si marul se taie cubulete mici. Se pun intr-un bol pentru... Citeste continuarea

Zitumbuwa - Gogosele de banane

Postat de: mitinita

Se sfarama bananele cu furculita pana devin pireu. Se adauga zaharul,sarea si faina de porumb. Se prajesc in ulei fierbinte . Citeste continuarea

Dovleac cu rozmarin

Postat de: lia

Spalam dovleacul, il taiem in 2 si-i scoatem samburii cu o lingura, apoi il taiem in felii. Infingem o frigaruie de lemn in pulpa dovleacului in mai multe locuri pentru a facilita inserarea... Citeste continuarea

Biscuiti cu ghimbir si susan

Postat de: cristinne

Se face un amestec din toate ingredientele. Aluatul moale si lipicios se pune cu o lingurita pe o foaie de copt intr-o tava. Chiar daca are forma neregulata, ca prin minune acestia la cuptor vor... Citeste continuarea

Pui pe pat de sare

Postat de: cristinne

Se pun cativa pumni de sare grunjoasa (tipul celei de muraturi) intr-o tava (cam 1,5-2 cm de sare). Se pune puiul si se umple cu legumele taiate cubulete. Pe langa el se pun cartofi intregi cu tot... Citeste continuarea

Paine africana

Postat de: lira

Drojdia se dizolva intr-o cescuta cu apa calduta si se adauga peste restul ingredientelor uscate. Eu am preferat sa bag totul in robot si sa pun cutitul de paine. Recomand in prima faza sa... Citeste continuarea

Degetele de pui cu susan

Postat de: cristinne

Se taie pieptul de pui fasii lungi (cat mai lungi si subtirele..ale mele au iesit cam butucanoase;)) . Se bat ouale si se adauga condimentele iar separat se amesteca faina cu susanul. Se prajesc... Citeste continuarea

Naut prajit

Postat de: Mama_Lizica

Daca ai naut uscat, il lasi la inmuiat cam 24 de ore cu 2-3 frunze de busuioc si nu mai e nevoie sa il fierbi, sau il lasi doar o noapte si il mai fierbi cam 30 minute. Daca e la conserva,... Citeste continuarea

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro