Pui pe pat de sare

de cristinne in Pui, 28 Oct 2010 | 23038 vizualizari

 

Se face foarte repede! in 25 de minute ! nu mi-a venit sa cred

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg fara organe;
  • legume diverse ( morcov, ceapa, cartof, telina;
  • vedreata;
  • condimente;
  • sare;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de sare:

Se pun cativa pumni de sare grunjoasa (tipul celei de muraturi) intr-o tava (cam 1,5-2 cm de sare). Se pune puiul si se umple cu legumele taiate cubulete. Pe langa el se pun cartofi intregi cu tot cu coaja, spalati bine (de preferat cei noi, dar in perioada asta nu erau asa ca am pus normali, iar de marime: mai micuti). Se condimenteaza puiul. Eu nu l-am stropit deloc cu ulei pentru oricum pielea de pe el are grasime asa ca se va face singurel la cuptor. Se da la cuptor si in 25 de minute a fost gata! Se mananca alaturi de cartofiorii cu tot cu coaja, dupa ce se scutura de sare (si cartofii si puiul). Nu iese deloc sarat nimic!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

nadina73 1

28.10.2010, 23:45

super bun ne place mult si noua

Ina 1

30.10.2010, 19:53

adry88 1

08.05.2011, 13:15

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

9915 puncte

katty

4891 puncte

Rocsi

4318 puncte

mihaelar63

3090 puncte

mirela0911

2581 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ostropel oltenesc