Retete culinare din Danemarca

Desert prajitura daneza - DRØMMEKAGE

Postat de: ctlina

Amestecati ingredientele pentru aluat in bolul robotului sau intr-un castron. Turnati compozitia obtinuta intr-o tava unsa (28 cm pentru mine). Coaceti timp de 20 de minute in cuptorul... Citeste continuarea

Sandvici cu icre daneze si ou

Postat de: mihaelar63

Legumele se spala si se portioneaza. Ouale se fierb, se curata si se feliaza rondele. Painea se prajeste usor. Ungeti painea in strat subtire cu unt sau margarina.... Citeste continuarea

Smørrebrød cu salata de ton si capere

Postat de: Satisfyyourcravings

Se amesteca crema de branza cu tonul si chives-ul. Se sareaza si pipereaza. Se aseaza salata pe 2 felii de paine cu secara si se presara cateva capere.  Citeste continuarea

Smørrebrød cu Danablu, Granny Smith si bacon

Postat de: Satisfyyourcravings

Painea se unge cu unt, apoi se aseaza branza, felii de mar si fasii de bacon prajite intr-o tigaie fara ulei.  Citeste continuarea

Smørrebrød cu creveti

Postat de: Satisfyyourcravings

Se unge painea cu unt, apoi se aseaza frunzele de salata, crevetii, creme fraiche, marar si lamaia. Se serveste imediat. Citeste continuarea

Smørrebrød cu oua

Postat de: Satisfyyourcravings

Se ung feliile de paine cu maioneza, apoi se aseaza felii de ou fiert tare pe fiecare dintre cele doua felii de paine si se presara cu fire de creson. Citeste continuarea

Smørrebrød cu somon

Postat de: Satisfyyourcravings

Feliile de paine se ung cu unt, apoi se aseaza feliile de somon, mararul si lamaie. Se consuma imediat. Citeste continuarea

Chiftelute daneze cu sos de ienibahar cu marar verde

Postat de: Sidy

Intr-un bol mare amestecam carnea tocata( ies foarte gustoase chiftelutele daca le faceti din jumatate cantitatea carne de vanat si jumatate de porc)cu ouale, ceapa tocata foarte marunt,... Citeste continuarea

Sos de ienibahar cu marar verde

Postat de: Sidy

Intr-o tigaie non aderenta topim untul la foc cat mai mic. Incorporam faina amestecand rapid pina obtinem o compozitie omogena . Treptat adaugam supa de pui , amestecand continuu pina nu mai... Citeste continuarea

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro