Sos de ienibahar cu marar verde

de Sidy in Sosuri, 24 Iul 2011 | 5070 vizualizari

 

Foarte bun si gustos alaturi de chiftelute daneze...
Am sa postez reteta pe la pranz.

 

INGREDIENTE

  • 125 g unt
  • 3 linguri faina
  • 500 ml supa de pui
  • 300 ml smantana
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingura rasa boabe de ienibahar
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de ienibahar cu marar verde:

Intr-o tigaie non aderenta topim untul la foc cat mai mic.
Incorporam faina amestecand rapid pina obtinem o compozitie omogena .
Treptat adaugam supa de pui , amestecand continuu pina nu mai sunt cocoloase.
Punem smantana, mararul verde tocat, ienibaharul macinat(zdrobit) si potrivim gustul de sare, boia  si piper.

Am servit sosul cu chiftelute daneze dar poate fi servit si la alte preparate care necesita un sos delicios...

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de ienibahar cu marar verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos remoulade