Sandvici cu icre daneze si ou

de mihaelar63 in Sandvisuri, 14 Mar 2018 | 1530 vizualizari

 

 Rar servesc sandviciuri. Singura explicatie este ca ocolesc consumarea painii.  Am primit de la fiul meu o cutie de icre daneze. Icrele daneze sunt icre de culoare neagra de capelin. Caplelinul este un peste migrator ce inoata in ape maritime mai reci, nordice. Stiu ca carcotasii vor incepe: degeaba ocolesti painea si consumi icrele acestea cu continut mare de colesterol, care conservate, mai au si o gramada de sare. Plus unt, plus ou !!!!  Eu zic ca 15-20 gr icre daneze pe an, nu pot face rau. Asta, asa, de pofta ! Daca serviti sandviciul intr-o zi cu dezlegare la peste se prepara cu o margarina de calitate si fara ou.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura icre daneze
  • 1 lingura unt / margarina
  • 2 oua
  • 2 felii paine
  • 1/2 gogosar
  • codite de ceapa verde
  • zeama de lamie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvici cu icre daneze si ou:


  1. Legumele se spala si se portioneaza.

  2. Ouale se fierb, se curata si se feliaza rondele.

  3. Painea se prajeste usor.

  4. Ungeti painea in strat subtire cu unt sau margarina.

  5. Deasupra distribuiti in mod egal icrele de capelin.

  6. Taiati feliile de paine in doua pe diagonala.

  7. Stropiti usor sandviciul cu zeama de lamaie.

  8. Pe fiecare felie distribuiti ou, ceapa si gogosar.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvici cu icre daneze si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

20.03.2018, 22:10

Minunat Mihaela! Cred ca danezii nu-si fac probleme daca mananca chiar si saptamanal!

Ancutsa 1

21.03.2018, 11:14

Foarte apetisant!

mihaelar63 1

21.03.2018, 11:34

Ruxy , cred ca danezii nu-si fac probleme de felul lor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6490 puncte

Rocsi

6225 puncte

RODIMUR

3958 puncte

anuta

3714 puncte

Panacris

3343 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert gogosi cu branza de vaci