Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 8 Iul 2016 | 525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felie de paine din tarate cu seminte
  • cativa fulgi de Parmezan
  • 2 oua mari, bio
  • Pentru Pistou:
  • o mana frunze proaspete de busuioc
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline de buna calitate
  • 1 catel mic de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou:

Se prajeste painea pana devine crocanta (optional).


Se adauga frunzele de busuioc intr-un mojar, impreuna cu usturoiul si putina sare grunjoasa. Se transforma in pasta, apoi se amesteca cu uleiul de masline.


Se aseaza parmezanul pe feliile de paine.


Se poseaza ouale in apa fierbinte, apoi se trasnfera pe felii de paine. Se stropesc cu pistou si piper proaspat macinat.


Se consuma imediat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Toast cu fulgi de Parmezan, ou posat si Pistou" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Satisfyyourcravings 1

09.07.2016, 14:16

mirela0911 1

10.07.2016, 12:11

Ce mic dejun grozav!

Rocsi 1

10.07.2016, 19:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu emmentaler.