Retete culinare din Norvegia

Pasta de hering afumat

Postat de: ctlina

Se toaca marunt ceapa si arpagicul. Se taie fileul de hering afumat in bucatele. Într-un castron, se amestecă ceapa, arpagicul și heringul. Apoi se adauga sucul de lamaie si... Citeste continuarea

Paste cu creveti

Postat de: Zamfira

Topim untul şi adăugăm usturoiul pisat şi ceapa verde feliată. Călim totul câteva minute. Creveţii îi trecem printr-un  jet de apă rece şi absorbim surplusul de apă.... Citeste continuarea

Somon Viking

Postat de: Ksenya

Fileul de somon se spala sub jetul de apa rece,se tamponeaza cu un prosop absorbant de bucatarie .Cu o penseta se scot toate oasele.Separat intr-un castron se amesteca sarea cu zaharul.Se dau... Citeste continuarea

Rulada de pui cu porc si stafide

Postat de: papabundetot

Pieptul de pui l-am pus in folie alimentara si l-am intins bine batandu-l usor cu ciocanul de carne,l-am condimentat apoi cu piper sichuan,nucsoara,putina sare si curry. Intr-un castron am pus... Citeste continuarea

Ciorba cu slaninuta afumata (Ciorba norvegiana)

Postat de: Patricia_Iordache_79

Punem intr-un vas, 2.5 l apa sa se incalzeasca. In alta oala punem 3-4 linguri ulei la incins.   Taiem slaninuta afumata bucatele mici si o rumenim in ulei, apoi o scoatem. Tocam ceapa,... Citeste continuarea

Scoici HA KAO in sos tomat

Postat de: nico15

Pentru inceput am spalat scoicile foarte bine si le-am pus la fiert in apa cu sare, am pus capacul si am lasat sa fiarba. Cand acestea incep sa se deschida, le-am transferat in alt vas in care am... Citeste continuarea

Linguini cu negru de sepia, creveti si scoici

Postat de: nico15

  1. Incalziti uleiul intr-o cratita si adaugati ceapa si usturoiul. Tineti pe foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand prinde culoare aurie, adaugati jumatate din cantitatea de... Citeste continuarea

Cocktail din fructe de mare servit cu legume mexicane si muguri de soia

Postat de: nico15

Fructele de mare se dezgheata, se mai fierb in putina apa in care am pus sare si o frunza de dafin  dupa care se vor trage la tigaie in unt. Legumele mexicane se vor fierbe 10-15 minute... Citeste continuarea

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro