Desert fursecuri cu condimente

de Mitinita in Dulciuri, 31 Ian 2018 | 2443 vizualizari

 

De sarbatori am incercat o noua reteta de fursecuri. Aceste fursecuri norvegiene sunt aromate si pufoase si le-am indragit instantaneu. Sunt deja pe lista favoritelor!

 

INGREDIENTE

  • 375 gr faina
  • 2 lingurite de scortisoara macinata
  • 2 lingurite ghimbir macinat
  • 1 lingurita cuisoare macinate
  • 3/4 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita nucsoara pudra
  • 1/2 lingurita cardamom macinat
  • 250 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu condimente:

Intr-un bol se combina faina, scortisoara, ghimbirul, cuisoarele, sarea, nucsoara si cardamomul.

Untul si zaharul se mixeaza intr-un bol pana cand compozitia devine cremoasa.

Se adauga oul si vanilia si se mixeaza in continuare.

Se adauga faina si se formeaza un aluat omogen.

Aluatul se da la frigider pentru o ora.

Se porneste cuptorul la 180 de grade C.

Se presara faina pe masa de lucru si se intinde o bucata de aluat intr-o foaie de circa o jumatate de centimetru.

Se decupeaza cu formele de fursecuri si se pun in tava.

Se dau la cuptor la 180 de grade C, pentru 10 minute.

Se scot si se lasa sa se raceasca pe gratar.

Se pot consuma ca atare sau se pot decora cu glazura.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu condimente" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Desert musuroi de cartita