Desert reeeeece...

de carla_26 in Dulciuri, 15 Mai 2011 | 1402 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pas 1:

  • 1 l lapte
  • 1cana si jum. orez
  • 4 lg cacao

Pas 2:

  • 1 ou
  • 150 g zahar
  • 200 ml apa
  • 30 g faina
  • 100g frisca
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 15 g cacao

       

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reeeeece...:

Pas 1:


Pui laptele la fiert,si atunci cand fierbe adaugi orezul si cacaoa.Dupa ce este gata il lasi la racit.


Atentie! OREZUL FIERT nu trebuie sa fie o compozitie omogena...


Pas 2:


Freci oul cu zaharul si coaja de lamaie rasa pana obtii un amestem cremos.


Adaugi faina,apa si fierbi compozitia la bain-marie,amestecand continuu pana se ingroasa.lasi crema la racit.


In crema rece,adaugi cacaua si incorporezi frisca,amestecand usor.


Peste crema obtinuta adaugi orezul fiert.Pentru aroma pui putin rom.


Se serveste dupa 3 ore de stat la frigider.



 

TIPS-URI

1

In caz de  compozitia obtinuta  din cele 2 creme va fi inca moale,o jumatate de pliculet de gelatina preparat o va face mai consistenta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reeeeece..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

adry88 1

15.05.2011, 21:13

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:13

mamaieelena 1

16.05.2011, 18:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Snickers
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu bezea şi aromă de mentă