Desert reeeeece...

de carla_26 in Dulciuri, 15 Mai 2011 | 1236 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pas 1:

  • 1 l lapte
  • 1cana si jum. orez
  • 4 lg cacao

Pas 2:

  • 1 ou
  • 150 g zahar
  • 200 ml apa
  • 30 g faina
  • 100g frisca
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 15 g cacao

       

Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert reeeeece...:

Pas 1:


Pui laptele la fiert,si atunci cand fierbe adaugi orezul si cacaoa.Dupa ce este gata il lasi la racit.


Atentie! OREZUL FIERT nu trebuie sa fie o compozitie omogena...


Pas 2:


Freci oul cu zaharul si coaja de lamaie rasa pana obtii un amestem cremos.


Adaugi faina,apa si fierbi compozitia la bain-marie,amestecand continuu pana se ingroasa.lasi crema la racit.


In crema rece,adaugi cacaua si incorporezi frisca,amestecand usor.


Peste crema obtinuta adaugi orezul fiert.Pentru aroma pui putin rom.


Se serveste dupa 3 ore de stat la frigider.



 

TIPS-URI

1

In caz de  compozitia obtinuta  din cele 2 creme va fi inca moale,o jumatate de pliculet de gelatina preparat o va face mai consistenta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert reeeeece..." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

adry88 1

15.05.2011, 21:13

MotanLaOale 1

16.05.2011, 09:13

mamaieelena 1

16.05.2011, 18:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Galusti cu gem