Cum sa pregatesti cei mai buni castraveti murati pentru la iarna - cele mai bune 10 retete

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 27 Sep 2016, 10:25

Articol pe placul a 15 bucatarasi
comenteaza

Consumul de muraturi are destul de multe beneficii. De exemplu, in urma procesului de fermentare se dezvolta microorganisme de tip lactobacili cu rol probiotic important in imunitate si pastrarea echilibrului florei intestinale. 

De asemenea, muraturile sunt bogate in fibre si reduse in calorii, deci, pot fi folosite cu succes in dietele pentru slabit; in plus sunt bogate in vitamine (C, A, acid folic), minerale (potasiu, magneziu, calciu) si fitonutrienti (ex: sulforafan in varza, cu rol protector hepatic).

Dintre toate muraturile, castravetii murati sunt cele mai indragite de romani. Asadar, iata 10 retete pentru a descoperi cum sa-i pregatiti pe cei mai buni:

1. Castraveti murati in saramura

2. Castraveti murati pentru iarna 

3. Castraveti in saramura

4. Castraveti murati

5. Castraveti fara conservanti pentru iarna

6. Castraveti in otet

7. Castraveti in otet pentru iarna

8. Castraveti murati traditionali

9. Castraveti murati in otet

10. Castraveti bulgaresti

Sursa foto: gustos.ro

Comentarii (2)

27.09.2016, 10:37

27.09.2016, 11:08

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25