Miel în crustă de ierburi cu...
Postat de: Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carnePentru acest preparat, sarcinile au fost împărțite între mine și prietenul meu, în sensul că el a pregătit carnea, iar eu mazărea.Citeste continuarea
Drob turcesc
Postat de: mitinita in OaieFac ordine printre retete,asa ajunge reteta de Pasti sa fie scrisa in mijlocul verii:) Reteta provine din zona Dobrogei.Citeste continuarea
Drob de miel cu oua de prepelita
Postat de: Sidy in OaieDrobul de miel este un aperitiv cu un gust deosebit, puternic aromat de verdeturile proaspete ce se gasesc din belsug acum in piete. Are un nivel mediu de complexitate şi nu trebuie să stai mai...Citeste continuarea
Coronita de coaste cu umplutura de...
Postat de: alice_ciobanu in PorcO fripturica din niste coaste de porcusor (le puteti inlocui cu miel, dar la noi in casa nu se concuma) tocmai buna pentru o masa speciala, de sarbatoare sau pur si simplu doar asa pentru ca va...Citeste continuarea
Miel umplut
Postat de: diaconta in OaieEste nelipsit de pe masa noastră în ziua de Paste.Face parte din tradiţie,tradiţii pe care ma bucur că reuşim să le păstrăm.Cred că este preparatul care încununează orice masa cu...Citeste continuarea
Cotlete de miel cu crusta crocanta si...
Postat de: radu_popovici in OaieSe apropie Pastele si vreau sa va propun un preparat potrivit acestei ocazii, pus bine in valoare de vinurile excelente de la WineRo. Reteta este delicioasa si mai simpla decat pare.Citeste continuarea
Rulada de miel cu spanac si cartofi...
Postat de: Sidy in OaieAceasta rulada de miel este a maestrului Horia Varlan ,cel care a lansat un DVD cu retete de Pasti .Mi-a placut mult ideea asa ca m-am apucat de lucru- bineinteles ca am mai modificat cate ceva...Citeste continuarea
Kibbeh Copt (Libanez)
Postat de: dentistutza in Mancaruri cu carneEram obisnuita cu versiunea prajita dar am descoperit ca in Liban, traditional, kibbeh se face la cuptor.Citeste continuarea
Drob de miel altfel!
Postat de: panacris in OaieAnul acesta am vrut sa fac altceva. Am inceput cu altfel de oua, acum am pregatit altfel de drob si voi face altfel de cozonac!!!Citeste continuarea
Miel la proţap
Postat de: gatitdemine in OaieMielul la proţap este ceva unic după părerea mea dar desigur efortul şi timpul dedicat preparării sunt pe măsură însă merită .Citeste continuarea
Drob de miel
Postat de: LauraA in Aperitive / GarnituriCam pe ultima suta de metri va aduc reteta mea de drob. Mama mea intotdeauna a facut si inca face drobul cu organe tocate marunt la cutit si, prin urmare si eu il fac la fel. Desi e un picut mai...Citeste continuarea
Pulpa de miel rulata, cu umplutura de...
Postat de: lauralaurentiu in OaieO alternativa eleganta si foarte gustoasa la clasica friptura de miel pentru masa de Paste.Citeste continuarea
Tocana de miel
Postat de: Bucataras in OaieEste o reteta culeasa din cartea de bucate a principesei Margareta si ii apartine principesei Elena a Romaniei. Iata cum puteti prepara de Pasti o reteta de miel deosebitaCiteste continuarea
Drob de miel
Postat de: divainbucatarie in Aperitive / GarnituriReteta de drob de miel de Pasti o preparam cu mare dragCiteste continuarea