Ardei,cartofi si rosii,toate umplute cu carne

de corina241 in Vita, 7 Oct 2012 | 1260 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800g carne tocata amestec(vita+porc)
  • 1 ou
  • 3-4 linguri de orez
  • 2 cepe
  • verdeata proaspata
  • sare
  • piper
  • 6-7 ardei gras
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • pasta de tomate
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei,cartofi si rosii,toate umplute cu carne:

Pregatim copozitia de carne pentru a umple legumele(ardeii,cartofii si rosiile):amestecam carnea tocate cu sarea piperul si oul.Ceapa si orezul se calesc separat si se pun in compozitia de carne,iar la sfarsit punem si verdeata tocata marunt.

Cu aceasta compozitie umplem pe rand ardeii,curatati de seminte si decupate capacelele,cartofii decojiti,spalati si scobiti de miez in interior,iar rosiile de asemenea,le scoatem miezul si umplem fiecare leguma cu compozitia de carne.

Pregatim un vas pe care sa-l putem introduce la cuptor,punem apa atat cat sa cuprinda toti ardeii(si numai),adaudam 2 linguri de bulion,sare,piper si putina vegeta.

Fierbem la foc potrivit pana da primul clocot,apoi bagam vasul la cuptor si lasam sa scada bine!Presaram verdeata la sfarsit,cand am scos vasul din cuptor!

Servim cu smantana si branzica proaspata!

 

TIPS-URI

1

Datorita amidonului din cartofi,sosul se va ingrosa usor si nu este nevoie de faina pentru sos.

RETETA IN IMAGINI

Ardei,cartofi si rosii,toate umplute cu carne-0
Ardei,cartofi si rosii,toate umplute cu carne-1
Ardei,cartofi si rosii,toate umplute cu carne-2

COMENTARII (14)

Rocsi

Rocsi 1

08.10.2012, 12:26

Ce bunatate

corina241

corina241 1

08.10.2012, 13:46

rocsi ma bucur ca-ti place

andreea_angelo

andreea_angelo 1

23.11.2012, 21:48

iami iami

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!