Bicolori de post

de eclerash in Dulciuri, 2 Iul 2010 | 1658 vizualizari

 

Sunt niste biscuti usor de realizat,merg la cafeluta de dimineata,sunt ieftini si foarte imporant de post...

 

INGREDIENTE

Aluat alb:

  • 250 g faina
  • 60 g amidon alimentar
  • 100 g zahar pudra
  • 225 g margarina
  • 1 coaja coaja de lamaie
  • 1 fiola esenta vanilie

Aluat maro

  • 200g faina
  • 50 g amidon alimentar
  • 100 g zahar pudra
  • 50 g cacao
  • 225 g margarina
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bicolori de post:

Procedura este aceiasi in cazul fiecarui aluat.

Frecam untul cu zaharul si cu esenta de vanilie apoi adaugam ingredientele uscate ,coaja de lamaie punand-o in aluatul alb,iar cacaoa in aluatul maro.Se framanta si se da la frigider pentru 30 min,apoi ”ciupim” din fiecare aluat cate o biluta cat o cireasa si le unim formand un biscuite.Le coacem intr-o tava tapetata cu hartie de copt  timp de 15 min in cuptorul incalzit in prealabil.

 

RETETA IN IMAGINI

Bicolori de post-0
Bicolori de post-1
Bicolori de post-2

COMENTARII (12)

silvi0ara

silvi0ara 1

05.07.2010, 01:01

Ce frumosi sunt.

gaby_gabytza

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 09:01

Adriana G

Adriana G 1

10.10.2012, 14:01

Deliciosi si aspectuosi.....si de post, waw....! Imi plac muuuult!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!